Поради

5 основних правил конференц-сервісу

5 основних правил конференц-сервісу

Конференц-сервіс пропонує максимально комфортні умови для клієнтів та організовує захід якісно, а головне – у максимально короткий термін. Така послуга незамінна у сучасному бізнесовому світі. Проте чим керуватися, обираючи заклад, де відбуватиметься ділова зустріч?

1 правило: великий зал

Не залежно від кількості запрошених, орендуйте просторе приміщення. Навіщо? Велика площа дозволяє варіювати посадкові місця.

Як можна розмістити гостей?

  • «Класна кімната» підійде для зустрічей, де виголошуватимуть промову декілька осіб, а всі інші учасники будуть слухачами.
  • «Круглий стіл» підійде для небагаточисленної публіки, де ролі промовця не надають важливого значення.
  • «Театр» – довільно розставлені стільці та столи створюють невимушену, дружню атмосферу.
  • «П-подібна» форма дуже практична, якщо потрібно часто використовувати додаткове презентаційне обладнання.

2 правило: обладнання

Навіщо вам обладнання на зустрічі? Жодний діловий захід не проходить без презентацій. Везти техніку з офісу незручно та ненадійно. Відтак шукайте заклад, який має усе необхідне для зустрічей обладнання – від проектора до принтера. Обов’язково переконайтеся у швидкості Інтернету.

3 правило: інфраструктура

Де розташований комплекс, у якому проходитиме зустріч? Далеко за містом, у затишному, схованому від сторонніх очей, мальовничому куточку лісу? Ви думаєте, що це чарівно, а от ваші гості роздумують над тим, як туди дістатися.

Якщо не готові витрачати час на оренду автобусів, шукайте конференц-сервіс, де надають такі послуги.

4 правило: все під рукою

Завдання організаторів зустрічі – створити максимально комфортні умови для гостей. Аби захід вдався, а публіка не розбіглася комплексом, не полінуйтеся знайти приміщення з розвиненою «внутрішньою інфраструктурою». Поряд мають бути сучасна туалетна кімната, гардероб, місце для проведення кава-брейків чи куточок для фуршетного столу.

Нерідко керівництву доводиться усамітнитися. Тому краще мати по сусідству кімнату для переговорів.

5 правило: деталі важливі

Прослідкуйте за тим, щоб приміщення мало декілька режимів освітлення (для чого? Ви ж не показуватимете презентації у повній темряві). Кімната повинна відмінно провітрюватися. Взимку мають працювати обігрівачі, а влітку – кондиціонери.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему