Поради

Ґанстерське весілля: карти, гроші пістолети

Ґанстерське весілля: карти, гроші пістолети

Бажаєте, аби ваше весілля було феєричним? Влаштуйте свято в стилі Чикаго 30 років. Гангстерська тема не залишить вас байдужими.

Вам набридли одноманітні церемонії, хочеться чогось казкового, ексцентричного, яскравого? Тоді весілля в стилі Чикаго 30-х років вам сподобається. Це відмінний варіант для тематичного весілля. Наречені приміряють незвичайні образи, а гості залишаться вражені авантюрною атмосферою.

Листівки

Для запрошень візьміть жовтуватий папір з дірками від шалених куль чи обпеченими полум’ям краями. Текс напишіть від руки або оберіть шрифт, схожий на стиль друкарської машинки. Листівка англійською мовою додасть шарму запрошенню. Декорувати відкритку можна шпагатом (нитка шворка).

Вбрання нареченої

Стиль Чикаго відмінно підкреслить смілива коротка весільна сукня. Тоді наряди шили з шовку, атласу, оксамиту і шифону. Дами блистіли у сукнях з бахромою, розшитих паєтками, прикрашених бісером та стразами. В образ відмінно впишуться відверте декольте та відкрита спина. Обираючи весільне плаття, віддайте перевагу сукням на бретельках. Можна обрати сукню із заниженою талією, яка увійшло у моду в 20 – 30 роках. Не забудьте про намисто з перлів та боа з пір’ям або хутряний палантин. Замість фати – акуратний капелюшок із сіточкою чи широка стрічка з камінцями.

Макіяж у світло-блідій гамі. На губах – яскрава помада, а на повіках – стрілки.

Образ нареченого

Весілля в стилі Чикаго – одна з небагатьох тем, де варто виділити образ нареченого. Чоловікові личитиме темний костюм-трійка. Вдало відобразять стиль: капелюх із неширокими полями, краватка або метелик. Невід’ємним атрибутом образу нареченого повинні стати підтяжки, портсигар, годинник на ланцюжку та тростинка.

Авто

Для весільного кортежу підшукайте ретро-автомобіль. Розкішно виглядатиме авто з відкритим верхом. Відмовтесь від наліпок на номерні знаки, іграшок на капоті, стрічок та повітряних кульок. Все повинно виглядати стримано, похмуро та елегантно.

Секрети антуражу

Не переборщіть з дитячими пістолетами. Вони виглядатимуть дешево та смішно на загальному фоні. Для антуражу підійдуть гральні карти, фальшиві долари та сигари.

Зал можна прикрасити листівками «Gangsters. Dead or Alive» з портретами молодят та гостей. Для кожного «підозрюваного» варто придумати злочин. Наприклад: «розшукується, бо досі не одружився» чи «поліція її шукає, бо занадто красива».

Зал

З чим у вас асоціюється Чикаго 30 років ХХ століття? Карти, гроші пістолети! Саме такі деталі створять святкову атмосферу.

Замовте зал, оформлений у темних кольорах. Відмінно підійдуть чорні, червоні та коричневі відтінки. Додатковими кольорами послужать золотистий та смарагдовий. Пошукайте підвальне приміщення або зал з невеликими вікнами, який освітлюється штучно. Всі гангстерські свята проходили шумно, проте секретно.

Приміщення оформіть у стилі казино. Якщо дотримуватися такої тематики складно, підійде чорно-білий мотив.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали