Поради

9 помилок наречених під час організації весілля

9 помилок наречених під час організації весілля

Як зробити день весілля ідеальним? Є всього 9 помилок, яких припускаються наречені, під час організації весілля.

 

Одружуєтесь наступного року? Тоді починайте вже готуватися. Це лише здається, що 365 днів більш, ніж достатньо. Насправді ж, цей час пролетить блискавично швидко. Пропонуємо вам ознайомитися із 9 найпоширенішими помилками, які допускають молодята при підготовці до весілля.

 

Весілля для молодят

Вам роздають багато порад? Хочуть, аби ваша сукня була, як у Марії, а машина, як у Петра? Батьки впевнені, що варто запросити троюрідного дядька, а тітка радить замовляти побільше оселедця? Якщо так, то вам навряд чи сподобається ваше весілля. Організація повинна лягти на ваші плечі, інакше планування вийде з-під контролю. Як не старайтеся, але організувати все так, щоб сподобалося всім, вам все одно не вийде.

Тому, готуючись до весілля намагайтеся прислухатися лише до аргументованих порад.

 

Фінансова сторона

Ви спланували бюджет та все прорахували? Навряд чи ви насправді уявляєте скільки коштує біла сукня, вечеря в ресторані та весільні послуги. Зазвичай, наречені виходять за межі виділеної суми. Аби ви не стали однією з тих пар, яка починає подружнє життя з боргів, чітко встановіть рамки на всі послуги та витрати. Сумніваємося, що вам сподобається, якщо доведеться заплатити більше за весілля. Організація бюджету – дуже важлива складова кожної події.

 

Правильно розподіліть фінанси

Зіпсувати свято можуть не тільки великі витрати, а і дешевизна. Одна справа – скромне плаття для нареченої і зовсім інша – несмачні страви. Гості не будуть ситі лише вашим сяючим образом. Їх потрібно нагодувати та розвеселити. Економія повинна бути розумною. Є речі, на яких не слід заощаджувати.

 

Поганий настрій

Одним із найщасливіших днів у вашому житті повинно стати весілля. Організація свята дуже важлива, проте ще важливіше внутрішнє налаштування. Відтак, постарайтеся бути максимально веселими та привітними. Ми можемо запевнити, що усмішка личить абсолютно усім. Тому, що б не трапилося, намагайтеся зберігати позитивний настрій.

Повірте, краще взяти себе в руки та проігнорувати дрібні неприємності, аніж згодом все життя дивитися на сумні обличчя на весільних фотографіях.

 

Ще раз перегляньте список запрошених

Як все весілля провести з гарним настроєм? Дуже просто! Запрошуйте на свято лише тих людей, з якими вам приємно спілкуватися. Список запрошених на весілля повинен влаштовувати обидві сторони. Не варто запрошувати родичів, яких ви ніколи не бачили та навряд чи побачите після свята.

Краще викреслити когось зі списку, аніж ділити радість з тими, хто цього не оцінить.

 

Непродумана розважальна частина

Що може бути гірше, ніж вульгарні конкурси та типові жарти? Перед тим, як організувати весілля, задумайтесь, що вам не подобалося на святах, які ви відвідували. А тоді постарайтесь врахувати ці нюанси, плануючи власне одруження.

 

Забудьте про всі обов’язки

Що наречені повинні робити на весілля? Відпочивати та насолоджуватися святом. Контролюйте всі процеси до весілля, а під час церемонії довіртесь людям, яких ви найняли. Якщо боїтеся, що все піде не за планом, запросіть весільного організатора.

 

Неправильне місце

Ресторан чи кафе? Готель чи дискотека? Де б ви не святкували весілля, обираючи заклад відштовхуйтесь від пори року, віку та вподобань гостей. Літні родичі навряд чи оцінять тусовку у клубі, а взимку буде дуже незатишно сидіти на терасі.

 

Тисячу справ на один день

Ви розпланували день весілля? Переконайтесь у тому, що вирахували все правильно. Зазвичай, молодята з дому виїжджають пізніше, відповідно, запізнюються в РАЦС та церкву. Весільна фотосесія також вийде за встановлені часові рамки. Відтак, плануючи свято, варто розуміти, що встигнути все за один день – просто нереально.

Як розпланувати весілля? Розписатися дешевше у будній день. Фотосесію краще організувати після свята. А повінчатися варто в день весілля, в колі родичів та друзів.

Також вам буде цікаво:
Як розсадити гостей на весіллі?
Як фотографуватися на весіллі
Як вибрати кафе для весілля?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему