Поради

Колишній сатаніст: «Я в шоці від того, що християни святкують Хелловін»

Колишній сатаніст: «Я в шоці від того, що християни святкують Хелловін»

Зовсім скоро, а саме 31 жовтня,  увесь світ прикрасить свою оселю гарбузами та розмалює обличчя страшними кольорами. Та чи насправді так безпечно і весело святкувати Хеллоуїн – розповідає Джон Рамірес, автор книги «Роздуми про диявола».

«Антон Ла Вей, засновник церкви Сатани, сказав: «Я радий, що батьки християн дозволили своїм дітям поклонятися дияволу хоча б одну ніч в році. Ласкаво просимо в Хелловін».

Ми не бачимо шкоди в Хелловіні, тому що вважаємо, що це весело. Ми розмальовуємо обличчя, одягаємо «невинні» костюми, прикрашаємо квартири – навіть церкви прикрашають свої вхідні двері на Хелловін гарбузами. Ці дії подібні до надання ліцензії дияволу, кажучи: «Ось мій будинок, приходьте сюди, будь ласка».

Ми думаємо, що ми не робимо якихось демонічних ритуалів або людських жертвоприношень, але чи знаєте ви, що як тільки ви нарядитеся, ви тут же належите ворогові? Тому що, зробивши це, ви передали свої законні права, і ви присвятили себе і своїх дітей святкуванню свята диявола. Ви тільки що уклали пакт із противником, і вже пожертвували своїми дітьми духовно, вбираючи їх у відповідні костюми.

Мені пригадується ніч 31 жовтня 1987 року, коли у мене було диявольське весілля. Моя наречена і я вирішили одружитися на Хелловін, в демонічному ритуалі, який тривав усю ніч, і весільні дзвони було чути до самого пекла.

Як для сатаністів, Хелловін був для нас особливим, і ми з нетерпінням чекали його, тому що знали наслідки і темну силу ночі. Він сильно відрізняється від будь-якої іншої ночі в світі чаклунства. Це було б схоже на те, що я сьогодні запитав у віруючих: «Наскільки важливі для вас п’ятниця перед Великоднем і День воскресіння Ісуса?» Хелловін має таку ж вагу і важливість для тих, хто живе на темній стороні.

Я пам'ятаю дні, що передують Хелловіну, у нас, шанувальників диявола, були вказівки зі світу демонів про те, що потрібно було зробити, і ми знали, що це буде довга ніч. Я спав весь день, щоб бути готовим до півночі, щоб я міг пустити пекло в світ.

Деякі церкви замінюють слово «Хелловін» і називають його «урожай», а люди переодягаються в костюми, роздаючи цукерки і яблука. Це засмучує моє серце.

Якщо вони намагаються використовувати певні світські свята для євангельських цілей, щоб завоювати душі, то я б зробив це як служіння: ночі біблійного кіно з попкорном і безалкогольними напоями для дітей і дорослих, і запросив неспасенних друзів і сім'ї.

Для багатьох, хто святкує Хелловін, це свято переноситься на 1 листопада, яке також відоме як День Мертвих, або День всіх святих, але в цьому немає нічого святого – він демонічний.

 Я дивуюся тому, як це свято охоплює світ, тому що назва Дня всіх святих є оманливою. Це свято святкують у Південній і Центральній Америці і у віддалених куточках світу, і навіть в Сполучених Штатах. Для іспанської культури це називається Díade Muertos, і вони вітають мертвих за допомогою ритуалів і церемоній і навіть відвідувань кладовищ.

У Біблії, коли Господь називає віруючих «святими», цей термін означає, що ми були освячені кров'ю Ісуса Христа і хрестом. Ми створені для добрих справ, щоб прославляти Бога.

Будучи служителем, я б використовував День всіх святих, щоб відсвяткувати моє спасіння і спасіння моєї сім'ї і близьких. Я використовував би його як можливість привести неспасенних людей в церкву, щоб вони почули свідчення про Божу доброту і про те, як Він може змінити наше життя. І в ту ніч я поставив би дияволу фінгал в ім'я Ісуса, бо багато душ були б врятовані».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали