Поради

Хелловін 2017 – ідеї простих прикрас своїми руками

Хелловін 2017 – ідеї простих прикрас своїми руками

Напередодні найстрашнішого свята в році ми зібрали для вас найпростіші і цікаві ідеї страшного декору. Щоб прикрасити будинок до Хелловіну, не обов'язково бігти в спеціальні магазини декору і витрачати купу грошей.

Страшні прикраси можна зробити і зі старих речей. Наприклад, з мереживної тканини або серветок можна скрутити милих привидів. У привидів можуть також перетворитися і старі банки, обмотані бинтом.

З банок можна зробити світильники на Хелловін, обклеївши їх кольоровим папером і встановивши всередині маленькі свічки або поклавши ліхтарики.

Ще один варіант паперових прикрас – святкові прапорці.

Свічки, які ніби зависли в повітрі, точно привернуть увагу ваших гостей. Просто підвісьте їх на волосіні до стелі – і готово! Але врахуйте, що для таких прикрас годяться тільки електронні свічки, справжні пропалять волосінь і впадуть, що може призвести до пожежі.

Ну і який же Хелловін без штучної крові?

Для створення наклейок-відбитків знадобиться харчовий барвник, клей ПВА і харчова плівка.

Розтягуємо плівку на будь-якій поверхні, змішуємо барвник із клеєм, опускаємо долоню в суміш і ставимо відбиток на плівці. Чекаємо, поки слід засохне, акуратно відокремлюємо його від плівки і переносимо на будь-яку скляну поверхню.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему