Поради

Дзеркало в інтер’єрі – портал в елегантність

Дзеркало в інтер’єрі – портал в елегантність

Здавалося б, що може бути простіше, ніж дзеркало?! Цей предмет є у кожного і мало впливає на загальний інтер’єр дому. Але, якщо підійти до справи з творчої сторони, то дзеркало перетвориться на естетичну деталь, яка додасть дизайну легкості.

 

Забобонні люди вважають розбите дзеркало передвісником біди і бояться дивитися на себе в осколки. Ворожки переконують, що дзеркало – портал у потойбічний світ. А екстрасенси заявляють, що дзеркала вбирають в себе інформацію про людину та її енергетику.

Проте дизайнери впевнені, що дзеркало додасть вашій кімнаті вишуканості.

 

  • Дзеркало візуально розширить простір. Згадайте хоча б танцювальні зали царських палаців! Грамотне розташування дзеркал допоможе приховати недоліки вузької кімнати.
  • Дзеркало прекрасно відбиває сонячне світло. Правильно направте скло – і темні куточки стануть світлішими.

  • Розмістивши два дзеркала одне навпроти одного, виникне дивовижна ілюзія. Ефект дзеркального коридору – незвичайне дизайнерське рішення, яке навіть звичайній кімнаті додасть королівського шарму.
  • Дзеркальне відображення дверей чи вікна дарує відчуття безпеки і затишку. Окрім того, сонячні проміння з двору, які падають на скло, зроблять кімнату світлішою.
  • Дзеркало – скло. Його крихкість надає інтер’єру витонченості і легкості.

Варіантів використання дзеркал в дизайні безліч! Головне – знайти варіант, який додасть вашому дому грації та елегантності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему

Останні матеріали