Поради

4 секрети економії при будівництві дому

4 секрети економії при будівництві дому

А ви знали, що спорудити дім можна якісно та дешево? Як зекономити розповість стаття.

 

Ви вирішили будувати дім? Вітаємо!

Проте між планом на картоні та першою ніччю у власному домі проходить багато часу. Вас чекають багато клопотів та переживань. А головне – вас турбуватиме питання: як вибрати якісні будівельні матеріали і зекономити?

 

Кілька простих правил допоможуть вам заощадити

 

Ознайомтесь з аналогами та іншими типами матеріалів, які планували використати спочатку. Наприклад, є багато видів фарб, які коштують дорого, але при цьому не мають ніяких явних переваг перед «конкурентами». Ви переплачуєте за марку, якою навіть перед друзями похвалитися не зможете.

Те саме можна сказати про підлогу, стелю, двері й інше. Недосвідчені покупці часто платять за відомий бренд, за дорогу оренду магазину й інші моменти, які абсолютно не впливають на якість товару. Приходьте мимо маркетів в центрі міста та шукайте великі магазини на окраїнах. Там завжди дешевше.

 

Готуйтеся заздалегідь. Починайте скуповувати товар за кілька місяців до початку ремонту. Якщо, звичайно, хочете зекономити. Мінус в тому, що будівельні матеріали займатимуть місце у домі. Проте, коли прийде час будуватися, ви не бігатимете ринками і не скуповуватимете всього, що є у списку, навіть незважаючи на ціну та якість товару.

 

Звірте ціни різних магазинів. Порівняйте їх. Це легко зробити, адже кожна серйозна фірма має свій ресурс в Інтернеті. Якщо знайшли хороший магазин, але в нього немає сайту, не полінуйтеся та відвідайте базу особисто. Записуйте ціни та вираховуйте, де купувати дешевше.

 

Акції та знижки. Не соромтесь запитувати у продавців та консультантів про акції, які діють у магазині. Поцікавтесь, який товар можна придбати за низькою ціною сьогодні, а на що впаде вартість через місяць. Зазвичай, ціну товару знижують на 20 – 30%. Проте можна знайти будматеріал ще дешевше.

 

Економити просто! Проте економія, як і інша справа, потребує уваги, часу та підготовки! Вдалого будівництва!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Будівництво
В тему