Поради

Як заробити в Telegram без вкладень видобуваючи монети Notcoin

Як заробити в Telegram без вкладень видобуваючи монети Notcoin

Notcoin - це ігровий проект в месенджері Telegram. Розробники пропонують користувачам просту «гру», що дозволяє «майнити» віртуальні монети, які потенційно можна буде конвертувати в токени і продавати їх за реальні гроші.

Як зареєструватись в грі та ефективно розпочати майнити монети розповімо у цій статті.

1. Запустити Telegram-бот Notcoin. Для цього перейдіть за цим посиланням та натисніть Старт для запуску телеграм бота. Після натисніть наryjgre Let's go або Play

2. "Тапати" по екрану. За кожне натискання користувач отримує одну монету та витрачає одну одиницю енергії. На думку деяких гравців, за «намайнені» бали в майбутньому можна буде отримати аірдроп у токенах на блокчейні TON або отримати намайнену кількість монет.

Способи збільшити свій заробіток Notcoin 

Крім стандартної ігрової механіки, користувачам пропонують кілька бустерів, що дозволяють збільшити ефективність «майнінгу» Notcoin: відновлення енергії та турбо-режим; мультитап; тап-бот для автоматичного фармінгу монет; квести та внутрішньоігрові досягнення.

Додаткові винагороди також виплачуються за кожного запрошеного користувача та його подальший ігровий прогрес, тому ефективним бустером заробітку є залучення рефералів.

Створення загону

Загони (squads) - це спільноти "майнерів" Notcoin, учасникам яких доступні додаткові бонуси. Кожен гравець загону, заробляючи свої монети, також додає бали усьому співтоваристві, чим підвищує його рейтинг. Технічно загони є публічними Telegram-каналами або чатами. Користувач може приєднатися до нього, надіславши у відповідний чат або канал повідомлення зі спеціальним посиланням (докладніше тут).

Гравці також мають можливість створювати свій загін. Всі учасники, що приєдналися до нього, вважаються рефералами творця і приносять відповідні нагороди. Тому для інфлюенсерів створення власного загону, ймовірно, найефективніший спосіб заробітку внутрішньоігрових монет.

Поширені питання про Notcoin

Оскільки команда Notcoin надає мінімум інформації про проект, користувачі шукають відповіді найактуальніші питання на всіх доступних ресурсах. Прояснимо їх тут.

Як зараз купити токен Notcoin

На момент написання статті токен Notcoin не запущено. Смарт-контракт, лістинг чи пули ліквідності для активу відсутні. Це означає, що користувачі не мають можливості придбати токен. Будь-які пропозиції щодо купівлі, розіграші, роздачі та інші операції з активом NOT або аналогами до офіційного запуску – шахрайство.

Notcoin – це скам чи ні?

Ми знаємо надто мало про проект, щоб дати однозначну відповідь. З одного боку, девіз Notcoin — probably nothing, що дозволяє розробникам будь-якої миті відмовитися від подальшої діяльності без наслідків. З іншого боку, ми бачимо мільйони активних користувачів, більше 100 000 фоловерів на офіційній сторінці Х та активну підтримку з боку інфлюєнсерів.

Команда проекту – Open Builders – пов'язана з Tonstarter і не розкриває свій склад, але згадує про $1,5 млн залучених інвестицій від Gate, DWF Labs, Kingsway Capital та інших партнерів.

Що дадуть за монети після лістингу і де він може бути

Команда Notcoin не повідомляє подробиць про лістинг або майбутню дропу, однак у розмові з Incrypted представник проекту зазначив, що «токен буде найближчими місяцями». Найімовірніше, монети Notcoin, отримані в Telegram-додатку, будуть конвертовані в токени після офіційного запуску та лістингу на торгових майданчиках. Курс і механізм обміну поки що невідомий.

Як платформи для лістингу можуть бути використані як централізовані, так і децентралізовані біржі (з підтримкою мережі TON).

Резюме

Notcoin - це ігровий Telegram-додаток, що швидко набирає популярності серед користувачів месенджера. Останнім пропонують «майнити» монети проекту за допомогою простої ігрової механіки. Насамперед гравців приваблює потенційна можливість обміняти внутрішньоігрові активи на токени у мережі TON. Крім того, багато хто розглядає Notcoin (NOT) у рамках наративу мем-токенів, що набули поширення на інших блокчейнах і забезпечили багатьом раннім інвесторам великий прибуток.

Сторінка Notcoin на X зареєстрована наприкінці листопада 2023 року. Публічну версію ігрової програми представили 1 січня. На 13 січня добова кількість активних облікових записів становить 2,9 млн, а загальна кількість гравців маже 10 млн. На момент написання Notcoin працює як TWA (Telegram Web App) та доступно через Telegram-бота.

Представник команди повідомив Incrypted, що їхній проект — це в першу чергу приклад залучення мільйонів користувачів в індустрію через «просту гру, що чіпляє». Однак очевидно, що річ не тільки в цьому. Інтерес до проекту підігрівають очікування аірдропа та доступність програми для аудиторії Telegram. Крім того, сама назва Notcoin, ймовірно, успадковує маркетинговий прийом проекту ANALOS та його аналогів (тікер NOT - це перевернута назва блокчейна TON), тому увагу до гри привертає і загальний успіх мем-токенів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали