Поради

Як фотографуватися на весіллі

Як фотографуватися на весіллі

У вас скоро весілля? Вітаємо! Це буде чарівний день! І дуже важливо, щоб свято залишилося чудовим не тільки у спогадах, а і на світлинах. Пропонуємо ознайомитися зі статтею, де перелічені найкращі пози для наречених.

 

Вдала весільна фото сесія – прерогатива фотографа? Ні! Навіть найдосвідченіший професіонал скаже, що будуть знімки вдалими чи ні, – залежить від наречених. Розкуті, яскраві та емоційні молодята можуть влаштувати справжню феєрію. Та що робити, якщо не вистачає фантазії?

Ось декілька цікавих варіантів для весільної фотосесії

 

Фотографії з обручкою

Символом вічного кохання завжди була обручка. Чому б не залучити цю прикрасу до весільної фотосесії? Фото з обручками виходять дуже ніжними та зворушливими.

 

Портрет нареченої в профіль

Хочете, аби ваша сукня вражала досконалістю навіть на фото? Тоді попросіть фотографа зробити ваш знімок у профіль і у весь зріст. На такій світлині наречена не лише похвалиться красивою фігурою, а і сяятиме природньою ніжністю.

 

Кохана на руках

Досить мило виглядає весільне фото, де наречений піднімає кохану. Проте, аби світлина вийшла вдалою, не потрібно брати дружину на руки та закидати білосніжне плаття так високо, що видно білизну. Краще легко підняти її, притискаючи до себе.

 

Солодкий поцілунок

Не соромтесь поцілуватися заради красивого кадру. Але постарайтеся не давати волю пристрасті. Нехай поцілунок буде легким, повітряним.

 

Півоберт

Не слід робити всі весільні фото в анфас. Є типи обличчя, яким взагалі протипоказано направляти камери прямо в обличчя. Попросіть фотографа зробити знімок з півоберту.

 

Невимушене сидіння

Дуже романтичними виходять весільні фото, де молодята сидять. Обійми та поцілунки зроблять світлини це красивішими.

 

Додаткові елементи

Професійний фотограф може знайти гарний кадр навіть у повсякденних речах. Наприклад, звичайні двері, бокал наповнений шампанським чи мобільний телеф

 

Також нареченим буде цікаво дізнатися, де можна фотографувати весілля.

Вдалої фотосесії, чарівні молодята!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему