Поради

Що студентам взяти з собою в гуртожиток

Що студентам взяти з собою в гуртожиток

При виборі речей в гуртожиток, важливо врахувати обмежений простір й те, що вам доведеться жити разом з іншими людьми.

Про це пише 24 канал.

Ось декілька рекомендацій стосовно того, що варто взяти:

  • Насамперед із собою варто взяти те, що ви будете носити кожного дня, на чому спати. Йдеться про одяг, взуття, рушники, постільну білизну, покривало та інші особисті речі, які вам знадобляться.
  • Не обійтися у гуртожитку без предметів гігієни. Тож візьміть із собою зубну щітку, пасту, мило, шампунь, гель для душу, кілька рушників, засоби для гоління та догляду за шкірою й тілом, набір для манікюру.
  • У закладах студентам буває дорого харчуватися, тож оптимально готувати в гуртожитках. Для цього там існують спільні кухні. Обов'язково візьміть із дому кухонне приладдя: каструлю, пательню, тарілки, столові прилади, чашки. Не забудьте про губку та засіб для миття посуду.
  • Важливо не забути про аптечку, бо ви можете одного дня захворіти. Покладіть туди спреї для горла та носа, таблетки від головного болю, від порушення травлення, знеболювальні засоби, пластирі та бинт.
  • Аби було дешевше, ви можете придбати певні необхідні речі спільно з людьми, якими проживатимете. Зберіть кошти та купіть чайник, швабру, мітлу та совок, холодильник. Так буде економніше та зручніше, адже ці речі знадобляться для усіх жителів кімнати чи блоку.
  • У гуртожитку вам буде потрібна техніка – ноутбук чи планшет, телефон. Так вчитися буде простіше. Можна прихопити із собою улюблені речі, такі як подушку, фотографії, книги, м'які іграшки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: студенти
В тему