Поради

Незвичайні ванни. ТОП найкрасивіших ванн

Незвичайні ванни. ТОП найкрасивіших ванн

Хто сказав, що ванна, повноцінний предмет інтер’єру, повинна бути білою та прямокутною? Пропонуємо вам ознайомитися зі стильними та практичними ваннами.

 

Прозоре диво

Скляна ванна відмінно вписується у будь-який інтер’єр. Доглядати за такою диковинкою легко. Вичистити купальню можна простою губкою і мильним засобом. Окрім того, скло – екологічний матеріал, на якому збирається менше мікробів.

 

Практичний акрил

Акрил – дуже еластичний матеріал. Виробники дивують клієнтів найфантастичнішими формами. Акрил не вицвітає. Відтак навіть найбілосніжніша ванна ніколи не пожовтіє. Матеріал приємний на дотик і довго підтримує температуру води. А будь-які механічні подряпини можна легко виправити поліруванням.

 

Межа комфорту

Дві ваші улюблені справи в житті – ніжитися у гарячій водичці та дивитися улюблені серіали? Тоді ви оціните ванну з вмонтованим телевізором. Така техніка має вологостійке покриття, відтак служить довго та якісно. Новинку уже можна знайти на вітчизняному ринку.

 

Арт-ванна

Дизайнери навчилися виконувати навіть найчудніші забаганки клієнтів. Тепер ваша ванна може перетворитися на нереально красиве дно Карибського моря. Варто лише намалювати ескіз, і професіонал нанесе малюнок на стінки купелі. От тільки доглядати за такою красою важче. Якісний мильний засіб та щітки можуть зіпсувати картинку на емалі. Очищати ванну можна з допомогою порошку та соди.

 

Мрія романтиків

Любите купатися в пухкій піні під блиск свічок? Тоді придбайте ванну з підсвічуванням. З таким предметом розкішні, романтичні вечори вам гарантовані. До речі, вчені довели, що колір у ванній кімнаті – це не тільки декорація, а і оздоровлення. Яскраві відтінки розженуть меланхолію, а холодні барви допоможуть заспокоїтися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему

Останні матеріали