Поради

Магія карт: вчимося ворожити самотужки

Магія карт: вчимося ворожити самотужки

– Нареченого свого забудь, – бурмотіла поважного віку ворожка, – він тобі зраджує, а ось на чоловіка у віці, що в’ється навколо тебе, зверни увагу: він любить по-справжньому. Мама твоя хворіє... М-м... Скоро видужає, не хвилюйся. Гроші на тебе якісь зваляться. Несподівано...

Бабусин дар

Марія Семенівна ворожила чудово. Звичайна колода карт говорила їй так багато, що охочі дізнатися про своє майбутнє просто дивувалися. «Е, та ти, дорогий, жодної спідниці не пропустиш, тому і дружина у тебе вже третя», – примовляла вона, розкладаючи колоду перед джентльменом років сорока п’яти. А він, ніяково соваючись на стільці, поглядав на ворожку з цікавістю, дивуючись, звідки вона знає такі інтимні подробиці.

Але одного разу Марія Семенівна побачила в розкладі смерть близької подруги Зінаїди. Їй про це, ясна річ, нічого не сказала, а сама відправилася до церкви, за здоров’я свічку поставила. Марно: через два дні Зінаїда пішла в інший світ.

З тих пір жінка до карт не доторкалася: ні дружба, ні родинні стосунки, ні слізні вмовляння заможних клієнтів не могли змусити її взяти колоду в руки. 14-річній внучці Марині було суворо заборонено навіть доторкатися до карт. Добре, що дівчинка ніякого інтересу до них і не проявляла.

Коли ж Маринка вперше закохалася, вона вирішила розкинути старі бабусині карти. «Хто знає, – міркувала дівчина, – може, щось про Сергійка дізнаюся». Яке ж було її здивування, коли, розклавши карти, вона зрозуміла, що знає про Сергійка все.

Поради початківцям

Ось так або приблизно так люди, що володіють здібностями до ворожіння, відкривають у собі чарівний дар. Нерідко він передається у спадок. Але що, запитаєте ви, робити з цим подарунком? Як ним користуватися?

Обговоримо все по порядку! Отже, беручись за ворожіння, чітко сформулюйте запитання. Карти все вам скажуть. Одного разу отримавши відповідь, не хапайтеся за колоду знову, карти своє слово вже сказали. Якщо сумніваєтесь, спробуйте поставити одне і теж запитання різним картам. Однак будьте готові до того, що, залежно від особливостей тієї чи іншої колоди, ви отримаєте лише деякі додаткові нюанси, загальний сенс відповіді залишиться незмінним.

Перш ніж ворожити, запам’ятайте кілька простих правил:

Не ворожіть собі дуже часто, інакше ви ризикуєте, що називається, впустити щастя і відштовхнути удачу. Та й близьких друзів радимо тішити подібною розвагою тільки у випадках крайньої необхідності.

Пам’ятайте: здібності дано вам згори, тому намагайтеся застосовувати їх безкорисливо. Не з моральних міркувань, як ви могли б подумати, а з побоювання втратити дару, бо спроба заробити гроші за допомогою колоди карт може призвести саме до таких наслідків. Але й зовсім відмовлятися від плати за послуги теж не можна. Ідеально, якщо за сеанс ворожіння з вами розплатяться фруктами, цукерками чи дадуть якусь дрібну монетку. А ось на серйозні гроші не розраховуйте. До речі, дрібні гроші – це оплата не вам, а колоді, і зберігати зароблені монетки потрібно поруч з нею.

Ніколи не ворожіть на людину без її згоди. Виняток становить тільки ваша кохана людина або близький родич, який потрапив у важку ситуацію. Не слід ворожити і легковажній подружці на всіх її численних кавалерів – карти втомляться і розгніваються на вас.

Оракул, Таро, руни…

Ну, із щасливими володарями дару усе зрозуміло. А що робити простим смертним, які також хочуть відкрити завісу майбутнього? Чи можна навчитися ворожити на картах або це привілей обраних?

Можна, кажуть фахівці, і радять почати з нехитрої колоди під назвою «Оракул». Ці карти – забава для дилетантів, і для того, щоб зрозуміти їх нехитру мову, не потрібен особливий дар. На кожній вже зазначено і її основне значення, і суть у поєднанні з іншими картами. Для зручності користувачів до чарівної коробочки додається інструкція, де докладно і дуже дохідливо описано всі способи ворожінь. Але, поклавши руку на серце, скажімо, що ця іграшка навряд чи допоможе вам дізнатися всі подробиці майбутнього. Якщо тільки нудьгу розвіяти. Якщо ж ви всерйоз стурбовані питанням подальшого життя-буття, спробуйте приручити карти Таро. Але врахуйте, що ці тлумачі доль дуже примхливі – самі вирішують, кому розкривати свої секрети, а кому ні. Вони підвладні далеко не кожному професіоналу, але готові поділитися своїми таємницями з будь-ким, якщо він припаде їм до серця.

Звідси порада – візьміть карти Таро в руки, поговоріть з ними, при цьому зберігаючи щирість і серйозність, розкажіть, що вам від них потрібно, і лише потім зробіть розклад. Розшифруйте символічне значення картинок, які випали, – якщо трактування залишаються для вас невиразними, заплутаними, значить, Таро не для вас. Але якщо з туманних натяків і розпливчастих символів раптом складається ясна відповідь – прийміть вітання.

Ну, а тим, кому не пощастило, має сенс звернути свій погляд на скандинавські руни. Рунічне ворожіння – одне з найдавніших. У колоді – 24 руни, іноді додається 25 – порожня. Вона не має власного значення. Випадаючи при розкладі, каже, що час відповіді на запитання, що ставиться, ще не настав. Як зрозуміти, прихильні до вас руни чи ні? Діємо за тією ж схемою, що і з картами Таро. Витягніть з мішечка навмання кілька рун, покладіть їх перед собою і подивіться значення отриманої комбінації. Якщо розрізнені тлумачення складаються в одну повну однозначну відповідь, значить, руни – ваш вид ворожіння.

Традиційно вважається, що розкладати Таро – чоловіче ворожіння, а руни – жіноче. Але насправді все залежить від ваших особистих переваг.

Карти Ленорман

У вас накопичилося чимало запитань, відповідей на які ви не знаєте? Вас мучить любовна хандра і невизначеність у стосунках з дорогою людиною? Обзаведіться картами дівиці Ленорман. Вони дають конкретні і чіткі відповіді на всі запитання. Ця колода була розроблена знаменитою ворожкою саме для любовних пророкувань і являє собою щось середнє між Таро і звичайною колодою. Незважаючи на те, що багато зображень здадуться вам знайомими, будьте уважні: карти дівиці Ленорман мають свої, дуже конкретні значення, які, навіть при збігу картинок, можуть відрізнятися від уже відомих вам за іншими картковими ворожіннями.

Ці любовні карти просто геніальні: вони не тільки чітко відповідають на поставлене запитання, а й показують відразу кілька варіантів майбутнього, а також радять, що саме слід привнести в життя, щоб досягти успіху та уникнути поразок. Є тільки одне «але»: незважаючи на дуже вузьке значення кожної карти, користуватися цією колодою важкувато. Складний сам розклад, і найменше порушення в ньому загрожує отриманням недостовірної інформації.

У п’ятницю 13-го

Незалежно від того, на яких картах ви будете ворожити, візьміть на озброєння декілька загальних правил. Передбачати майбутнє краще при свічках і ближче до півночі. Електричне освітлення помітно знижує результативність магічного процесу. Колода для ворожіння повинна бути тільки вашою. Її не можна давати в руки чужим людям, тим більше її не можна використовувати для гри в «дурня» або «козла».

Майте на увазі: карти люблять тишу та усамітнення, відтак, катуючи долю, не збирайте ніяких гучних компаній! Найбільш правдиві ворожіння в повний місяць, особливо якщо воно припадає на п’ятницю, 13-е число. Не слід братися за колоду, якщо ви хворі, стомлені або роздратовані. Ваш настрій може передатися картам, і тоді не чекайте сприятливого прогнозу.

Під час процедури в кімнаті не повинно бути ніяких домашніх тварин. Їх енергетика не сумісна з енергетикою карт. Виняток становлять тільки коти. Хороший знак, якщо ваша кішка пройшлася по розкладеним карткам або навіть вляглася на них: значить, вона відчула, що цей момент сприятливий для передбачення майбутнього.

Ось такий розклад. Вчіться, творіть, пробуйте. Тільки не забувайте, що вміння ворожити – дар особливий, і дається тільки для добрих справ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему