Поради

Зробили приворот на батька, а постраждала вся родина

Зробили приворот на батька, а постраждала вся родина

Приворот на чоловіка, неважливо вільного чи одруженого, неодмінно закінчується трагедією. У цьому переконалася родина Войчуків.

«Моя мама була дуже привабливою жінкою. З татом у них була велика любов, довірливі взаємини і міцна дружна сім’я, – розповідає зі сльозами на очах 17-річна Оксана, старша дочка Войчуків. – Прожили вони 20 років «душа в душу», як кажуть у народі. Але якось раптово і без очевидної причини стосунки в родині почали псуватися.

Тато дуже сильно змінився: став різким, нестриманим, грубим, якимсь нетерпимим. Почав випивати: спочатку зрідка, потім більше. Згодом сусіди донесли: у нього з’явилася жінка. Я зі своєю сестричкою Даринкою не впізнавали тата – чим далі, тим більше. Він часто сидів, замислившись. При цьому його очі були божевільними, страшними. Це був чужий чоловік. Як ніби його волею хтось керував, ніби сиділа в ньому якась темна страшна сила. Він міг бути як звір, а міг плакати, як беззахисна дитина.

Дуже сильно переживала мама, адже вона любила тата по-справжньому, незважаючи на таку кількість прожитих разом років. Мама не розуміла, як таке могло статися, бо їм завжди було цікаво один з одним. І вона не розуміла, чому він зрадив їй, чому пустив під укіс все прожите життя.

Від таких роздумів і невеселих думок або від розпачу мама вирішила піти до бабки- відьмачки. Взяла з собою фотографію батька. Відьма сказала, що на батька був зроблений сильний приворот. Сім’ю він ніколи не кине, але всередині нього сидить така сильна чорна сила, що постійно в ньому йде боротьба цієї сили з його духом. І яка сила переможе – одному Богу відомо. «Скоріше за все, – сказала ворожка, – серце батька не витримає».

Вислухавши це все, мама впала на коліна перед відьмачкою: «Заради Бога, допоможіть! Що треба зробити? Чим я можу допомогти своєму чоловікові?» На це бабуся відповіла, що потрібно шукати в квартирі незнайомий предмет, на який зроблена порча, тому що не тільки батькові, але і мамі, і всім, хто живе в квартирі, загрожує небезпека.

Після повернення додому, мама з відчаєм кинулася шукати причину своїх бід. Доньки були вражені: як сильно їх мама любить батька! Але, на жаль, вони нічого не знайшли, ніяких незнайомих речей у квартирі не було. У безнадії вони знову кинулися по допомогу до відьми. Але та стояла на своєму: в будинку є річ, що випромінює сильний негатив, і зволікати не можна, тому що чим далі ця річ міститься у житлі, тим більше непоправної біди вона приносить.

І ось одного разу вранці Даринка схопилася з ліжка з криком: «Я знаю, що це!» Виявляється, біду в родину принесло  панно, то полотно, щось саморобне з незрозумілим малюнком, яке більше місяця тому приніс тато. На полотні була зображена чи то змія, чи то якісь покручене коріння. Ніхто не надав особливого значення цьому «шедевру». Повісили його в малопомітному кутку і перестали звертати на нього увагу.

Тепер, коли почали відбуватися такі події, всі подивилися на цю річ по-іншому. Адже, дійсно, з появою цього панно у родині стали виникати скандали, а тато змінився до невпізнання. І от мама, не замислюючись про наслідки, голими руками зірвала зі стіни це «породження пекла».

 І, о Боже! З нього посипалося якісь пір’я, кістки дрібних тварин, засушені жаб’ячі лапки, цвяхи, шпильки та інше сміття. Певно, в цей самий час, коли мама зняла зі стіни цю гидоту, темні сили всередині татового тіла здобули перемогу над світлими, тому що через декілька годин у тата стався інфаркт. Як і попереджала ворожка: серце тата не витримало...

А мама, яка  голими руками взялася за цю пекельну картину, почала марніти, хворіти. Спочатку думали, що це через те, що помер тато, і що з часом все налагодиться. Але у мами виявили онкологічну хворобу.

Довелося знову звернутися до відьмачки, яка пояснила, що порча була наведена сильною чаклункою за замовленням батькової коханки. Тільки на тата був зроблений любовний приворот, а мамі порча вчинена на онкологію. Сказала, що спробує зняти з мами порчу, але вона вже вразила організм жінки, тому буде нелегко, і результат буде не відразу.

Отже, мама хворіла ще місяці три. Їй була зроблена операція, під час якої було викачано з пухлини 6 літрів незрозумілої рідини. Потім лікування у відьми. А ще до операції, коли мамі зробили УЗД, всі здивувалися: на фото, на місці пухлини, добре проглядалися обриси сутності, на обличчі якої виднілася  пекельна посмішка... І це було найстрашніше…»

Ірина Белоцька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему