Поради

Реальна історія зцілення від раку шкіри

Реальна історія зцілення від раку шкіри

Більшість людей не можуть самостійно бачити, як той чи інший засіб діє на ракову пухлину. А ось в Олександра Короткова пухлина була на шкірі, що дозволяло йому самостійно спостерігати, як застосування різних видів лікування (водного голодування, сироїдіння) безпосередньо відображалося на зростанні ракової пухлини.

Унікальний досвід Олександра Короткова і висновки, зроблені ним, можуть бути дуже корисні іншим раковим хворим.

Історія хвороби Олександра

Я страждаю від раку шкіри, на щастя, не дає метастази (називається базальноклітинний). Розташовується він на обличчі, а точніше на щоці. У мене було все за стандартною схемою: звернення до лікарів, лікування курсом рентгенотерапії. Але спосіб життя кардинально не змінив. Звертався до екстрасенсів, бабок, використовував уринотерапію, ароматерапію тощо.

Так тривало до того часу, коли майже вся щока перетворилася на криваву і гнійну рану. У підсумку мені зробили операцію з пересадкою шкіри, під загальним наркозом. Здавалося б, все, відмучився. Проте через рік – рецидив, прямо на шві, знову хірургія та курс опромінення. Потім ще і ще. У результаті кожен рік рецидив у двох-трьох місцях (видалення кріодеструкцією).

Всі традиційні технології я випробував на собі повною мірою, навіть занадто. Спочатку вдавалося прожити приблизно рік між рецидивами, потім термін значно скоротився, до 2-3 місяців «безхмарного» життя. Покращення були, але швидко все поверталося назад.

Перехід на сироїдіння

Панацеєю для мене стало сироїдіння. Голодування на буряковому соку – це «посилений» варіант сироїдіння саме для ракових хворих. Якщо додати сюди очищення ШКТ, прогулянки, обливання, гімнастику і позитивний настрій, то раку нікуди буде подітися, крім загибелі. Але не варто розраховувати на швидкий результат, тут місяці потрібні, а може і роки.

«Магнієва дієта»

Це дієта складається з продуктів (овочі, фрукти, крупи) з високим вмістом мікроелемента магнію. Тільки ці продукти потрібно їсти в сирому вигляді, після варіння магній не засвоюється. Ще слід виключити всі жири з раціону, навіть рослинні олії. Магній містять буряк, капуста, гарбуз, апельсини, сливи, абрикоси, горіхи, гречка, шипшина.

Схема лікування за Олександром Коротковим

Лікування раку, на мою думку, має бути побудовано за такою схемою. Голодуємо на суміші соків і настоях трав 42 дні, пухлина починає відступати. Можна пити суміш до 1-1,5 літра на день. При голодуванні на соках немає необхідності чистити кишечник як при голоді на воді. Буряковий сік добре прочищає всі протоки. Час від часу кишечник сам спрацьовує. Вага тіла, звичайно ж, буде падати. Після завершення голодування переходимо на «магнієву» дієту. На ній відновлюємося ще місяць-два. При цьому зростання раку не відбувається, фіксуємо досягнуті поліпшення. Потім проводимо ще одне голодування на соках і травах, знищуємо пухлину далі. Згодом знову на дієті. За такою схемою потрібно жити до повного знищення пухлини.

Я б хотів сказати, що рак можна перемогти, не треба впадати у відчай і опускати руки. І голодування, і соколікування, і сироїдіння працюють. Тут кожен повинен підбирати для себе відповідний варіант. Хотів би відзначити ще один момент. Я до сироїдіння прийшов не відразу, спочатку був упевнений, що достатньо тільки тривалого голоду. Але це не так. Довго підбирав «антираковий» раціон. Прогрес у лікуванні раку почався, тільки коли в раціоні залишився буряково-морквяний сік і деякі види овочів. Коли своїми очима бачиш, як заживають ракові виразки, це ніколи не забудеш. Лікарі просто мені не вірять. Буду дуже радий, якщо мій досвід комусь допоможе.

Олександр Коротков

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему