Поради

Кавове весілля. Розкіш весілля з ароматом кави

Кавове весілля. Розкіш весілля з ароматом кави

 

Вважаєте коричневий колір холодним і похмурим? А як же гарячий та зворушливий кавовий тон? Coffee wedding – це неповторна та романтична атмосфера.

Ви познайомилися за чашечкою кави? Тоді чому б не розповісти про це рідним та друзям на весіллі? Coffee wedding – це не лише затишок, а і надзвичайний аромат. Тим паче, що каву люблять усі!

ЗАПРОШЕННЯ

Для листівок оберіть папір бежевого чи шоколадного відтінку. Можна додати зображення чашки, декорувати відкритку атласною стрічкою чи вкинути у конверт декілька зерен арабіки.

Або перетворіть запрошення на справжній сюрприз. Для цього відправте кожному зі своїх гостей стаканчик з гарячою кавою, на якому будуть написані дата і місце майбутнього свята.

ВБРАННЯ

Женихові личитиме коричневий або чорний костюм. Наречена буде чарівною у сукні кольору слонової кістки чи айворі. Білу сукню вдало підкреслять стрічка на поясі, дрібна вишивка, туфлі та сережки в тон кави.

ДЕСЕРТИ

Замовте розкішний весільний торт з кавовим бісквітом та кремом з легкою ноткою коньяку. Оформити його краще шоколадними деталями. Не забудьте про candy bar. Вашим гостям смакуватимуть шоколадні макаруни, зефір і капкейки.

Найміть професійного бариста та порадуйте гостей смачними напоями: лате, макіато, мокко, айріш, доппіо, кон панна – це лише частина того, чим здивує вас професіонал.

БУКЕТ НАРЕЧЕНОЇ

Підкреслить кавову тематику розкішний весільний букет. За основу можна взяти білі троянди, півонії чи лілії. Розбавити композицію слід декоративними квітами з дерева чи шкіри. У букеті вдало поєднуватимуться з кавовим кольором – винний, легкий салатовий та ніжно-помаранчевий.

ФОТОСЕСІЯ

Колоритними та красивими вийдуть фото. Наречені можуть відвідати якусь симпатичну кав’ярню.

Не потрібно багато зусиль, аби організувати виїзну фотосесію на природі з кавовим пікніком. Не забудьте взяти з собою красиві чашки, з написом дати вашого весілля. Потурбуйтесь про підсвічники, декілька симпатичних coffee-тістечок. Візьміть з собою каву.

НАСТРІЙ У ДРІБНИЦЯХ

Подарунки можна збирати у великий мішок з-під кави. Запросіть художника, який зробить ваш весільний портрет із зерен. Вигадайте декілька цікавих конкурсів (наприклад, хто краще вправляється з кавомолкою). Банкетні столи прикрасьте коричневими стрічками та ароматним свічками. Бонбоньєрки можна заповнити не тільки цукерками, а й запашною арабікою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему