Поради

Як вибрати побутову хімію у Інтернеті? 5 секретів вдалих покупок

Як вибрати побутову хімію у Інтернеті? 5 секретів вдалих покупок

Якщо ви слідкуєте за сімейним бюджетом, то знаєте, що значна частина суми йде на побутову хімію. Як заощадити на прибиранні та як купити побутову хімію в Інтернет магазині, – розповість матеріал.

 

 

Більшість домогосподарок роками довіряють одним і тим же маркам побутової хімії. Інтернет магазини для них – відмінна можливість вдало скупитися та заощадити. А це дуже важливо, якщо взяти до уваги одне з головних правил хороших домогосподарок, – «На чистоті не зекономиш». Дешева побутова хімія – це суміш поганої якості та небезпечних токсинів. Миючі засоби можуть визвати алергічні реакції, астму, дерматит та навіть знижують імунітет.

Аби в прямому та переносному сенсі «не опектися» та не відчути на власній шкірі негативні наслідки використання неякісних миючих засобів, фахівці радять купувати побутову хімію закордоном. Стандарти якості зарубіжних виробників значно вищі вітчизняних.

Однак, не багато українських домогосподарок можуть дозволити собі їздити у Європу на закупи. Проте, сьогодні, аби купити якісний товар, не те що за границю, можна навіть власного дому не покидати.

Ще один плюс такого шопінгу у Глобальній павутині ціни нижчі на 20-25% від ринкових.

Але, як вибрати побутову хімію в Інтернеті?

 

Є декілька секретів вдалих покупок:

  • Звертайте увагу на хімічний склад продукції, читайте етикетки. Шукайте екологічні та органічні товари. Якщо продукція компанії не шкідлива, вони обов’язково похваляться цим. Тому, обираючи товар, звертайте увагу на його екологічність. Наприклад, європейські виробники, не збільшують ціни на товари з позначкою «Еко».
  • Якщо не знайшли товари, де зазначено, що вони екологічно чисті, купуйте побутову хімію з ярликом «Безпечно для дітей». В складі таких засобів мінімум шкідливих речовин. Проте, сліпо вірити позначкам, не варто. Навіть побутова хімія з позначкою «для дитячих речей» може містити шкідливі компоненти. Тому, перевіряйте склад.
  • Шукайте товари з позначкою «Акція». Так, ви заощадите ще від 20 до 50%. Проте, перш ніж кидатися на знижки, переконайтеся, що вас не обманюють. По-перше, зрівняйте ціни акційних товарів з аналогами без знижки на інших торгових площадках. Друге правило вдалої покупки: запитуйте у продавця строк придатності товару.
  • Запам’ятайте, купити пральний порошок у м’якій упаковці, вагою більше шести кілограмів, в середньому на 20% вигідніше. Чим менша упаковка – тим дорожче. Теж саме стосується інших хімічних засобів.
  • Уважно читайте інструкцію перед користуванням. Навіщо? Це допоможе зекономити! Як? А от ви знали, що на кілограм прання вистачає однієї столової ложки прального порошку. Упаковки з дозаторами також помітно заощаджують розходи. Правильно підібраний вид порошку робить прання ефективнішим. А засіб для миття посуду набагато краще піниться, якщо капати його на губку, а не на тарілку.

 

Також варто зазначити, що побутова хімія має багато дешевших народних аналогів, які не завдають шкоди організму. Наприклад, посуд можна добре вимити гірчичним порошком, а засмічений унітаз прочистити відром кип’ятку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему