Поради

Хто переможе, якщо сниться прапор

Хто переможе, якщо сниться прапор

Згідно із сонником Міллера, бачити уві сні національний прапор – віщує перемогу, якщо йде війна; у мирний час – процвітання.

Наснився прапор

  • Якщо жінка бачить уві сні прапор – це означає, що вона захопиться військовим.
  • Бачити іноземні прапори – до розриву стосунків та порушення довіри між націями та сусідами.
  • Якщо вам сниться, що хтось сигналить вам прапором, це сон-попередження: будьте уважні до здоров'я і бережіть репутацію, так як і те, й інше перебуває під загрозою.

Значення сну для прапора

  • За сонником Фрейда, побачити уві сні прапор, що майорить на якійсь будівлі, - на вас чекає цікава новина, що стосується ваших відносин з партнером. Швидше за все, після віщування сном ваші відносини зміняться на краще.
  • Приспущений прапор – як відомо, знак жалоби. Проте в «сонному» житті такий символ має зовсім інше значення: побачений прапор говорить про те, що незабаром ви займатиметеся любов'ю з людиною, яку побачите вперше, причому ситуація для сексу буде більш ніж невідповідна. Який зв'язок між символом, що був уві сні, та його трактуванням? А дуже прямий: приспущений прапор - це не до кінця знятий одяг, який заважатиме вам обом насолодитися повною мірою красою кохання.
  • Якщо чоловік уві сні побачив червоний прапор, то значить, він занадто агресивний по відношенню до тієї жінки, яка йому подобається - своїми «нахрапистими» методами ви все одно нічого, крім ще більшого відчуження, не досягнете.
  • Білий прапор означає те, що, незважаючи на всі ваші спроби утримати себе «в рамках пристойності», це вам не вдасться і спілкування з тим, хто вам так подобається, неодмінно переросте в щось більше, ніж розмова на загальні теми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, цікаво знати, прогноз астрологів
В тему