Що станеться, якщо їсти рибу двічі на тиждень
Лікарі і дієтологи зі США розповіли про наслідки вживання риби два рази в тиждень. На їхню думку, такий раціон винятково позитивно впливає на організм.
Про це йдеться у статті Eat This, Not That!
Лікарка-дієтологиня і авторка декількох книг про здорове харчування Джексон Блетнер заявила, що риба дуже корисна для мозку через велику кількість в ній омега-3. Ці кислоти допомагають боротися з віковими змінами, забрудненням повітря і іншими несприятливими факторами.
Лікарка-дієтологиня Джулі Аптон додала, що вживання жирних сортів риби може бути корисно для серця. Щоб знизити ризик інсульту та інфаркту, потрібно включити лосося, сардину, форель або тунця в свій раціон двічі на тиждень. Якщо людина не любить рибу або не може дозволити собі вживати її так часто, то потрібно замінити її на таблетки з вмістом омега-3-кислоти.
Ще одна дієтологиня Кетрін Брукінг заявила про корисність риби для ментального здоров'я. У місцях, де люди їдять багато риби, набагато рідше страждають від психічних розладів.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.