Поради

Жіночі вчинки, які налякають коханого

Жіночі вчинки, які налякають коханого

Чоловік здатний пробачити своїй коханій багато і зрозуміти її поведінку. Однак існують вчинки, які не терпітиме навіть найвірніший і коханий обранець.

На думку психологів, перше місце в переліку зайняли неакуратність і надмірна лінь. Неохайність в побуті, зовнішності і на роботі сильно відштовхують чоловіків, адже їх в більшій мірі привертають господарські, відповідальні жінки, які відповідають за затишок і комфорт. Фахівці відзначили, що у всього має бути своя міра, тому життя в хаосі і безладі влаштує далеко не всіх молодих людей.

Також психологи віднесли до неприпустимих жіночих вчинків дурість, скупість і зарозумілість. Нецензурна лайка, жорстокість, зневага оточуючими і погляд зверхньо завжди відштовхують чоловіків. Вони, безумовно, можуть полюбити таку дівчину, але розраховувати на тривалі відносини і сім'ю згодом не будуть, відзначають експерти.

При цьому далеко не всі хлопці здатні витримати надмірні легкість і любов до флірту і чоловічої уваги. Кожен партнер мріє бачити поруч із собою вірну, люблячу і турботливу обраницю, тому будь-які знаки уваги іншим чоловікам розцінюються як щось неприйнятне

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, психологія, стосунки
В тему