Поради

Чи сумують померлі за живими

Чи сумують померлі за живими

Розповідаємо, як зрозуміти, що померлі бачать і чують нас, а також сумують за нами.

Втрата близької людини - це завжди дуже важко. Те, що живі сумують і постійно згадують померлу людину, ні в кого не викликає сумнівів. Але багато хто задається питанням: а що відчуває померлий, який перейшов в інший світ? Сумує він про залишених близьких або забуває про них? Спробуємо розібратися.

Інший вимір

Медіуми і екстрасенси, які можуть спілкуватися з душами померлих, стверджують, що після смерті душі потрапляють в інший вимір, з якого можуть не тільки бачити живих родичів, а й іноді спілкуватися з ними.

Любов на віки

У перші дні після смерті душа знаходиться поруч з рідним домом і близькими. Вона позбавляється від емоційних переживань і фізичних страждань, але продовжує любити тих, кого любила за життя. Іноді вона намагається контактувати або робить спроби повернутися, але це вже неможливо.

Все чують і бачать

Медіумів часто просять щось розповісти мертвоим рідним, але в цьому немає сенсу: померлі прекрасно чують і бачать все, що відбувається з нами. Вони не нудьгують в земному розумінні цього слова і не хочуть, щоб ми сильно сумували і переживали за них, головне, щоб пам'ятали. Саме тому так важливо до 40 дня якомога частіше згадувати про померлого і молитися за нього.

Є контакт

Екстрасенси говорять про те, що померлі родичі можуть контактувати з нами і нагадувати про себе. Дуже часто це відбувається у снах, коли наша підсвідомість відкрита до контакту. Таким чином померлі близькі можуть застерегти, підказати щось або поспілкуватися, якщо зрозуміють, що по ним сильно сумують. Іноді вони можуть дати про себе знати запахом своїх улюблених парфумів в добре провітреній кімнаті, або відчуттям подиху при закритих вікнах або шурхотом в тиші. Вважається, що одним із знаків того, що померлі нагадують про себе, є раптове звучання мелодії або пісні, яку вони любили за життя. Так вони дають знати, що пам'ятають про нас. Знаків того, що померлі «нудьгують», багато, але ми часто не звертаємо на них увагу. Одним із способів, яким вони можуть нагадати про себе - це тимчасове вселення в комаху або птицю. Якщо навколо вас в'ється метелик або прилітає птиця, а ви відчуваєте, що начебто хтось є поруч, не сумнівайтеся: хтось із ваших померлих близьких захотів вас побачити.

Вірити в те, що померлі сумують за нами і дають про себе знати, вирішувати тільки вам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, містика, екстрасенси
В тему