Поради

Що чекає на нашу душу після смерті

Що чекає на нашу душу після смерті

У кожній релігії є свої уявлення того, що відбувається з людиною після смерті. Проте скрізь є схожість, на яку вказують люди, котрі пережили клінічну смерть. Ті, хто був у іншому світі кілька хвилин, кажуть, що бачили світло в кінці тунелю і відчували легкість, а комусь вдалося зустрітися зі своїми покійними родичами.

Навіть дослідження показують, що люди за кілька тижнів до смерті починають бачити у снах своїх померлих родичів, тварин або близьких людей. Вони не бояться їх, а навпаки раді зустрічі і готові залишитися з ними ще. Подібні опитування вчені проводять в лікарнях і хоспісах.

Люди, які пережили клінічну смерть, кажуть різні речі. Хтось ніби піднімався над своїм тілом і бачив місце загибелі зверху, а інші говорили про світло в кінці тунелю, до якого вони тягнулися.

«Це було таке спокійне, тепле почуття, яке на землі люди просто не можуть уявити. Це був такий гарний колір, як кольори веселки, але набагато яскравіше», - розповідала жінка з Іраку на ім'я Фейтс. Вона пережила клінічну смерть після автокатастрофи.

«Я відчувала себе частиною всього цього, як ніби я вся була єдиним атомом, і була пов'язана з атомами навколо мене. Я не відчувала нічого, крім спокою», - розповідала дівчина на ім'я Елен. Вона також перенесла клінічну смерть після ДТП.

Інші люди, які провели в такому стані більше часу, говорили про те, що бачили своїх померлих родичів. Когось зустрічали з розпростертими обіймами, а іншим говорили повертатися назад, оскільки їх час ще не настав. Деякі говорять про те, що змогли побачити міфічних сутностей, наприклад, саму смерть і навіть ангелів.

«Я немов побачила інший світ. За мною прийшла смерть - відразу розумієш, хто ця прозора постать в капюшоні. Вона відірвала« ниточку », і я полетіла: спочатку над дахами будинків, потім над містом, краєм і усією планетою», - розповіла Наталія . Її клінічна смерть тривала майже п'ять хвилин. У жінки почалася алергія на антибіотик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, містика, цікаво знати
В тему