Поради

Найкращі і найгірші чоловіки у гороскопі

Найкращі і найгірші чоловіки у гороскопі

Астрологи назвали знаки зодіаку, представники яких стають кращими чоловіками, а також тих, хто абсолютно не налаштований на створення сім'ї.

  • Кращі чоловіки

Рак

Раки вважаються кращими претендентами на роль глави сімейства. З них виходять зразкові чоловіки та відповідальні батьки. Вони здатні і забезпечити сім'ю, і приділити час близьким, і розділити з дружиною домашні турботи. Вони обожнюють своїх дітей і балують дружину в міру можливостей. Вкрай рідко такі чоловіки вирішуються на зраду і тільки в тому випадку, якщо про це ніхто не дізнається.

Телець

Серед Тельців також часто зустрічаються турботливі і віддані чоловіки. Вони живуть за принципом «все в дім, все в сім'ю». Представники цього знаку відрізняються спокоєм і врівноваженістю, їх практично неможливо вивести з себе. Вони невибагливі в побуті, вірні і дуже терплячі.

Лев

Леви на перший погляд можуть здатися самозакоханими особистостями, проте в сім'ї вони часто беруть відповідальність за добробут близьких. Представники цього знаку - щирі, добрі і щедрі чоловіки, які готові зробити життя своїх дружин безпечним і щасливим.

Діва

Діви відрізняються хорошими манерами і розумом. У них виходить як заробляти гроші, так і вести домашнє господарство. Вони люблять і вміють готувати. Представники цього знаку можуть стати для своєї обраниці надійним і вірним партнером і чудовим другом. Вони не прагнуть рано укласти шлюб, щоб впевнено стати на ноги.

  • Найгірші чоловіки

Близнюки

Близнюки відмовляються брати відповідальність за сімейство, так як занадто захоплені собою, розвагами та громадським життям. Вони часто стають героями неприємних історій, як-от любовні трикутники, картярські борги або сумнівні вечірки. Часто вони сприймають дружину як буфер від негараздів і людину, яка здатна «розплутати клубки». Жінки погоджуються стати дружинами таких чоловіків частіше за все із-за чудового сексу і їх неперевершеної харизми.

Риби

Риби не відрізняються терплячістю, особливо якщо чогось хочуть. Вони рідко можуть стати підтримкою і опорою для дружини і дітей. Представники цього знаку рідко готові взяти на себе відповідальність. Їм подобається, коли дружина бере на себе роль мами, яка годує, піклується і задовольняє всі потреби. Серед плюсів цих чоловіків - відданість і готовність пробачити.

Стрілець

Стрільці надто велелюбні і не готові змиритися всього лише з однією жінкою в їх житті. Вони часто бувають романтичні, є ніжними коханцями і не люблять рутини. Утримати їх поруч зможе лише та, хто зможе урізноманітнити його життя. А коли її фантазія вичерпається, він, найімовірніше, відправиться на пошуки яскравих емоцій. Вгамувати їх зможе лише вік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, шлюб, чоловіки, жінки, кохання
В тему