Поради

Стосунки з бездітною подругою: шкідливі поради

Стосунки з бездітною подругою: шкідливі поради

Народила дитину і - прощай, подруга, адже сімейним можна дружити тільки з сімейними ... Істина чи вигадка? А може, вся справа в спілкуванні? Загалом, якщо ви думаєте також і мрієте розігнати всіх незаміжніх подруг, читайте наші шкідливі поради.

  • Введіть її в усі подробиці домашнього побуту. Розкажіть про рецепт приготування супчика, про те, який прикорм кращий вашому малюку і від чого у нього червоні щічки. І так, не забудьте показати забруднений підгузник, щоб обговорити туалет малюка. Ваша подруга тільки за цим до вас і приходить.
  • І в подробиці здоров'я теж. Малюк недавно перехворів ГРВІ? Розкажіть в деталях! Після пологів з'явився ендометріоз? Подрузі необхідно знати про це, а ще про всі подробиці ваших пологів і післяпологового відновлення.
  • Спілкуйтеся тільки на вашій території. До чого ці зустрічі в кав'ярнях, спільні екскурсії і походи в спа? Тільки й думати, де дітей залишити! Краще поспілкуватися у вас вдома, на звичній кухні, намиваючи при цьому тарілки. Ви з малюками, вам можна! І дурниці, що відносини дружні теж треба урізноманітнити!
  • Дружіть сім'єю. Звичайно, адже ви вже не одна, у вас є чоловік і діти. А значить, подруга зобов'язана дружити з вашими дітьми, вислуховувати вашого чоловіка, запрошувати до себе додому тільки величезним натовпом, прибирати поламані стільці і розбиті малюками тарілки.
  • Розкажіть про безглуздість її особистого життя. Хлопець, який за два тижні знайомства досі не надів перстень на палець і не попросив народити трьох дітей - несерйoзний. А всі прогулянки під місяцем, зустрічі в барах і полум'яні повідомлення в твіттері дурниця. Значення мають лише чоловік і діти. Так-так, гарненько поясніть це їй.
  • Не слухайте до кінця. «Розкажи мені що-небудь, а то мені так нудно!» - стандартна фраза, з якої варто починати, адже незаміжня подруга - немов цікаве кіно або нова книга. Ну, а потім, коли розповідь досягне кульмінації, не забудьте відволіктися на дитину, а краще обірвати: «Ой, мені вже пора малюка укладати! Потім договоримо!»
  • Дозволяйте засуджувати вашого чоловіка. «Знову за комп'ютером сидить, навіть не піднявся зустріти», «А сміття він у тебе зовсім не виносить», «А у нього завжди очі трохи косили?» - чим більше таких висловлювань на адресу вашого чоловіка ви допустите, тим цікавіше перевіряти свої нерви. Цікаво, на якій фразі ви вибухнете?
  • Дозволяйте виховувати ваших дітей. У подруги немає дітей, а у вас є? Так чому б не поділитися? Нехай виховує, робить зауваження, вчить. Заодно і вас навчить їх виховувати... Трохи пізніше ...
  • Прийшла - посидь з дитиною. А навіщо тоді ще дружба, як не допомагати? Раз вже зайшла в гості, нехай потягає малюка на ручках, погодує пюрешкою, і ... так, звичайно ж, малюк відригне або попісяє на її плаття, а ви посмієтеся. Це класика! Вчися, подруго, стане в нагоді!
  • Обговорюйте інших. Особливо способом життя схожих на неї, ще несімейних. «Ночами гуляє, ні дітей ні батогів у неї», «І коли вона за розум візьметься ?!», «Ні, це, зрозуміло, не про тебе, ти не така ...»
  • Говоріть з позиції свого досвіду. Ви вже на ступені вище її, це безперечно, і треба всіляко про це нагадувати: «Я-то знаю, я вже заміжня, це ти ще вільна та недосвідчена!».
  • Частіше нагадуйте, що у неї дітей немає. «Ось коли заведеш своїх, тоді і говори» або «Народи спочатку!», «Чия б мукала!» ... Загалом, фраз багато, і говорити їх можна весело. Жартівливі ж! Втім, не для всіх ...
  • Шкодуйте її. А як інакше, адже вона така нещасна, невлаштована?! «Нічого, нічого, все трапиться, і ти теж вийдеш заміж! Ти, головне, вір!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, діти, психологія, цікаво знати
В тему