Поради

Найбільші альфонси за знаком Зодіаку

Найбільші альфонси за знаком Зодіаку

Парапсихологиня Оксана Лукіна склала незвичайний астрологічний прогноз. У ньому фахівчиня розповідає про знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються альфонси.

Овен

Передусім експертка радить уважніше спостерігати за Овнами - серед представників цього знаку зодіаку часто зустрічаються альфонси. Вони люблять пригоди, які дуже часто перетворюються в ігри з чужими почуттями. Чоловіки-Овни здатні подарувати жінці найяскравішу любовну пригоду в житті, але у відповідь вони можуть зажадати матеріальної винагороди.

Телець

Існує поширена думка, що Телець - ледачий знак зодіаку. Але це лише міф. Представники цього знаку зодіаку турбуються про власний комфорт. Їм подобається бути оточеними розкішшю. І нерідко заради досягнення цієї мети Телець сідає на шию жінці.

Близнюки

Близнюки відрізняються хитрістю. Представники цього знаку зодіаку в будь-якій ситуації знайдуть альтернативне джерело доходу. І навіть якщо Близнюк не чекатиме від дівчини фінансової підтримки - він знайде як отримати вигоду.

Скорпіон

Скорпіон завдяки своїй харизмі здатний запудрити мізки будь-якій дівчині. Представник цього знаку зодіаку не посоромиться взяти дорогий презент від найбагатшої жінки. А ще без сорому скористається її статусом і становищем у суспільстві.

Риби

Риби - романтичні і мрійливі натури, які не створені для того, щоб заробляти гроші. Тому серед представників цього знаку зодіаку часто зустрічаються альфонси. Чоловік цього знаку буде до останнього обіцяти своїй коханій дістати з неба зірку, обсипати компліментами, але головне - не втрачати пильність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, стосунки, чоловіки, екстрасенси, гроші
В тему