Поради

Жіночі знаки Зодіаку, від яких втікають чоловіки

Жіночі знаки Зодіаку, від яких втікають чоловіки

Астрологиня Наталія Анісімова перерахувала п'ять знаків зодіаку серед жінок, від яких часто йдуть чоловіки.

За словами астрологині, особисте щастя кожної жінки безпосередньо залежить від зірок. Кожен знак зодіаку має певні риси характеру, які можуть як позитивно, так і негативно впливати на особисті відносини.

Скорпіон

Жінки, народжені під знаком Скорпіона, дуже швидко підкорюють чоловіків. Їх багатогранність викликає захват у представників сильної половини людства. Однак існують і свої проблеми. На жаль, Скорпіони досить запальні - їх поведінка нерідко може призводити до сварок і тривалим конфліктів.

Близнюки

Дівчата-близнюки теж можуть похвалитися природною чарівністю. Вони прекрасні співрозмовниці, завжди готові допомогти своєму коханому. Однак без «ложки дьогтю» не обходиться - в умовах рутини представниці цього знаку Зодіаку стають агресивними і токсичними. Їх поведінка нерідко призводить до розладу.

Лев

Леви володіють особливою силою і гордістю. Такі жінки прекрасно знають собі ціну і тому вимагають доброго ставлення. При таких умовах Леви рідко хвалять свою другу половинку за заслуги в стосунках. Це може призводити до певного нерозуміння. Крім того, представниці цього знаку Зодіаку не можуть повністю відмовитися від уваги інших чоловіків.

Риби

На перший погляд, Риби здаються невимогливими, спокійними і лагідними. Вони дуже правдоподібно створюють ілюзію «ідеальної дружини». Проте насправді їх поведінка нерідко є показною. Дуже часто Риби починають маніпулювати партнером - такий підхід подобається далеко не всім чоловікам.

Стрілець

Жінки-Стрільці дуже активні і товариські. Вони можуть погодитися майже на будь-яку авантюру, незалежно від свого віку. Проте, на роль «хранительки домашнього вогнища» вони навряд чи підходять. Будівництву серйозних відносин може перешкодити постійне прагнення рухатися вперед.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, чоловіки, жінки, стосунки
В тему