Поради

Цим людям не можна брати кредити за знаком Зодіаку

Цим людям не можна брати кредити за знаком Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким не варто оформляти кредити, в тому числі іпотечні.

Якщо вже їм все ж необхідно взяти велику позику в банку, то краще робити це під керівництвом більш організованої і відповідальної людину.

Рак

Склад характеру Раків такий, що серйозні рішення даються їм з великими труднощами. Такий позичальник з великою часткою ймовірності вибере найбільш невигідні умови, якщо йому попадеться наполегливий працівник банку, а потім буде в паніці дзвонити друзям і знайомим з проханням вирішити проблеми. Ракам від природи не дано багато заробляти, але мати своє житло і дорогий автомобіль їм хочеться. Тому ці люди часто виявляються рабами банків. Через це вони буквально виживають, віддаючи майже все зароблене в якості чергового внеску.

Близнюки

Близнюкам також важко стати успішними в матеріальному плані. Вони не вміють жити відповідно до доходів, тому їх стан – «ні на що не вистачає». Кредити такі позичальники беруть для того, щоб отримати заповітну річ або послугу, після чого дуже довго розплачуються з боргами, періодично затримуючи виплати і накопичуючи пені. Навіть при високому заробітку Близнюкам краще не брати великих позик, тому що гроші починають «палити кишеню». Ці марнотратники можуть спустити цілий статок на різні задоволення, а потім позичати у близьких. Вибратися з боргової ями їм важко.

Риби

Риби, як би не хотіли навчитися, не вміють планувати бюджет. Вони легко можуть витратити більше, ніж заробили і залишитися винними безлічі людей і банків. Гроші для них не важливі самі по собі, витрачають їх Риби швидко, але потім виникають проблеми. Іпотека представникам цього знаку не рекомендована, тому що жити в ролі боржника їм важко. Навіть своєчасно вносячи належні суми, вони відчувають на собі важкий тягар, через що можуть впасти в депресію.

Стрілець

Стрільці не вірять в свій фінансовий успіх, тому навіть не намагаються накопичити на бажану річ або власну квартиру. Вони впевнені, що тільки кредит допоможе їм обзавестися всіма атрибутами успішної людини. А про наслідки такої позиції представники знаку часто не замислюються. Вони не вміють планувати витрати і забезпечувати собі стабільний дохід.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гроші, кредити
В тему