Поради

Самі невезучі люди за знаком Зодіаку: ТОП-4

Самі невезучі люди за знаком Зодіаку: ТОП-4

Питанню про те, кому усміхаються зірки, зазвичай присвячено багато висловлювань. А як бути з тими, кому не так пощастило? І головне – що з цим робити?

Терези

Почнемо з Терезів. Можливо, ви помічали, у них начебто все добре, а потім раптом раз - різкий обрив, зміна діяльності, втрата роботи і складнощі в особистому житті. Така зміна пов'язана з мінливістю цього знаку. Вони легко розривають стосунки, не помічаючи, як ранять і зраджують інших людей. Потім вони можуть передумати і повернутися, але до них вже поміняли відносини і тому не чекають, відмовляють у допомозі і підтримці. А адже саме через позитивно налаштованих друзів приходять нові можливості і рішення.

Рак

Раків теж не назвати улюбленцями долі. Справа в тому, що вони занадто чутливі, занадто емоційні і йдуть звідти, де важко, замість того, щоб стояти на своєму і досягати цілей. Найчастіше вони відчувають себе незаслужено ображеними або обділеними долею, ну а Фортуна, в свою чергу, теж не часто їх балує (адже вона любить рішучих і наполегливих). Можна сказати, що боязкість і висока чутливість цього знаку заважає їм залучити нові можливості в своє життя.

Козеріг

Так само обділеними долею і її милостями часто вважають себе Козероги. Але тут справа в тому, що їм дуже бракує легкості і гнучкості, а удача, як відомо, любить ще й сміливих. Ризикувати – це точно не про цей знак. Вони краще будуть довго і наполегливо йти до своєї мети і, що не дивно, рано чи пізно дійдуть. Але мова тут вже буде йти не про удачу, а про завзятість і працездатність, а також про нелегку працю. Просто так їм рідко що дістається.

Діва

Перфекціонізм ж і завищені очікування по відношенню до оточуючих часто відлякують удачу від Дів. Те, що інші б порахували подарунком долі, приємною несподіванкою, може бути сприйнято Дівою як щось недостойне уваги. Вона очікує більшого і, природно, відчуває себе нещасною і обділеною дарами долі. А удача любить легкість, відкритість і вдячність, тому і відправляється до більш відкритих і безтурботних знаків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, щастя
В тему