Поради

До чого сниться щука: як постраждають ваші вороги

До чого сниться щука: як постраждають ваші вороги

Згідно із сонником Ванги, якщо ви спіймали уві сні велику зубасту щуку – це означає, що в реальному житті ваші недоброзичливці самі попадуться в пастку, яку приготували для вас.

Приснилася щука

  • Уві сні вас пригощають смачним блюдом, приготованим зі щуки, - тоді вам треба в реальності бути обережнішими. Цей сон попереджає, що вас спробують обманути заради вигоди.
  • Вам приснилося, що ви зловили гігантську щуку, але без луски, - це пророкує важкі випробування і хвороби. Але вам необхідно пам’ятати: все, що відбувається з вами, послано Богом для очищення душі і помислів людини. Тому наберіться терпіння і все, що відбувається з вами, прийміть як неминучість.

Значення сну про щуку

  • Відповідно до сонника Фрейда, якщо уві сні ви зловили щуку, то на вас чекає зустріч зі старим знайомим, якого ви раніше знали як невдаху в особистому житті. Тепер ви будете здивовані його високим особистим статусом.
  • Їсти щуку уві сні – ви станете свідком того, як веде себе в сексі людина, що має репутацію вольової і владної. Ви побачите, що в ліжку вона любить грати роль підлеглого і виконувати всі бажання свого «повелителя». Таким чином, у вас в руках опиниться інформація, яка буде багато коштувати, і саме вам належить вирішити, як скористатися цими відомостями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, риболовля, цікаво знати
В тему