Поради

Із цими 3 проявами чоловічої жадібності не можна миритися

Із цими 3 проявами чоловічої жадібності не можна миритися

Говорячи про якості, які неможливо терпіти в чоловіках, жінки нерідко згадують жадібність. І неспроста, адже саме ця риса характеру може щодня отруювати відносини. Ось детальніше про те, з якими проявами чоловічої скупості не варто миритися, щоб не пошкодувати в майбутньому.

Він приходить в гості з порожніми руками

Приходити в гості з пляшкою вина, десертом або фруктами – правило хорошого тону, яке, строго кажучи, стосується не тільки чоловіків. Якщо ж потенційний коханий заявляється до вас на домашню вечерю з порожніми руками, це говорить не тільки про його жадібність, а й про огидні манери.

Він не пропонує пригостити навіть чашкою кави

Якщо чоловік зацікавлений в жінці, вже на першій зустрічі він буде надавати їй хоча б самі банальні знаки уваги. Як мінімум, він спробує пригостити кавою. Якщо ж ви вже три години тинялися по холодному місту, і він до цих пір не виявив ані найменшої турботи – це вагомий привід насторожитися.

Він рахує кожну витрачену вами копійку

Навіть якщо ви домогосподарка і витрачаєте гроші чоловіка, він не має права скрупульозно контролювати, на що ви витратили зайві 100 гривень. Якщо ви спочатку домовилися про те, що він буде забезпечувати сім’ю, а ви – стежити за домівкою, чоловік не повинен ставити вас в залежне від нього становище.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, психологія
В тему