Поради

Хто серед знаків Зодіаку – найбільші шахраї

Хто серед знаків Зодіаку – найбільші шахраї

Астрологи переконані, що певні знаки Зодіаку більше за інших схильні до афер, шахрайства і нечесного відбирання грошей. Як виявилося, такою рисою володіє ціла половина зодіакального кола.

Риби

Не можна назвати Риб явними шахраями, однак через непристосованість до життя вони нерідко йдуть на злочини. Чарівність і харизма є для них чудовими помічниками в швидкому очаруванні співрозмовника. Також Риби щиро вірять в свої слова.

Телець

Представники цього знаку Зодіаку не проти пожити красиво і в достатку. Однак, коли не виходить налагодити дохід чесним шляхом, вони здатні на невеликий обхід закону. Але Тельці ніколи не підуть на тяжкі злочини.

Леви

Справжні аферисти серед усього зодіакального кола. Якщо вони і зібралися красти, то робити це будуть по-крупному. Леви рідко відчувають докори сумління, а ще рідше попадаються правоохоронцям.

Стрілець

Небажання працювати і любов до розкішного життя нерідко змушують Стрільців йти на шахрайство. Вони часто можуть обманювати навіть близьких людей. Серед них можна зустріти навіть тих, хто примудряється жити на дві сім’ї.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку можуть заради грошей піти на будь-яку аферу. Вони добре вміють оцінювати шанси, через що рідко попадаються в руки поліції. Козероги можуть піти як на велику аферу, так і на дрібне шахрайство.

Близнюки

На відміну від інших, Близнюки можуть піти на шахрайство не тільки заради вигоди. Представники цього знака люблять отримувати від протиправних дій задоволення, через що вони вважають за краще проводити афери наживо, а не через інтернет.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шахрайство, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали