Поради

Коли одружуватися у 2021 році: найкращі дні для весілля

Коли одружуватися у 2021 році: найкращі дні для весілля

Літо вважається найпопулярнішим часом для весіль. Ми вирішили дізнатися, які дати з червня по серпень 2021 року найкраще підійдуть для того, щоб узаконити стосунки з коханими. Список склала ясновидиця Кажетта.

  • 2 червня – Венера входить в Рак. У цьому знаку Венера робить нас більш дбайливими, співчутливими і сентиментальними, особливо по відношенню до нашого сімейного життя і близьким. Весілля в цей день стане початком міцного і довговічного союзу.
  • 10 червня – молодий місяць і сонячне затемнення в Близнюках. Молодик в сукупності з додатковим імпульсом сонячного затемнення робить цей день ідеальним, щоб почати щось нове: вступити в шлюб, вивчити новий предмет, встановити зв’язки або здійснити подорож.
  • 20 червня – Сонце входить в Рак, день літнього сонцестояння. Перший день літа і найдовший день у році. Пора відпустити сумніви і страхи і вийти на сонячне світло в фаті і білій сукні, щоб сказати своїй любові «так».
  • 20 липня – астероїд Веста входить в Терези. Цей аспект означає, що ми приділяємо особливу увагу партнерству і поєднанню з іншими людьми, в тому числі і шлюбних союзів. Шлюб, укладений в цей день, має більше шансів стати гармонійним і міцним.
  • 2 серпня – Сонце у Леві в опозиції до Сатурна у Водолії. Мотивуючий аспект, який може спонукати нас відмовитися від того, що нас обтяжує, і йти вперед за велінням нашого серця, незважаючи на перешкоди.
  • 3 серпня – трин Венера в Діві, Уран у Тельці. Вдале поєднання, яке може принести радість і успіх у всьому, що стосується романтики і відносин. Зрозуміло, це один з кращих днів в році для укладення шлюбу. Церемонія одруження обіцяє бути наповненою неймовірними емоціями!
  • 16 серпня – Венера входить в Терези. У своїй обителі в знаку Терезів Венера привносить гармонію, красу і романтику в усе, що ми робимо, особливо коли це стосується особистого життя.
  • 23 серпня – трин Венера в Терезах, Сатурн у Водолії. Цей аспект позитивно позначається на романтичних стосунках, тому одруження в цей день пройде вдало і призведе до міцного шлюбу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Весілля, прогноз астрологів, цікаво знати, стосунки
В тему

Останні матеріали