Поради

Через прадіда-перелюбника чоловіки йшли на той світ

Через прадіда-перелюбника чоловіки йшли на той світ

Багато років тому жахлива автокатастрофа забрала життя подружжя – Олена і Денис загинули на місці аварії, не приходячи до тями. Серед живих залишився тільки їхній син Валентин.

Незважаючи на душевний біль від втрати батьків, хлопець зміг самостійно вивчитися, стати юристом. Вже й весілля скоро мало відбутися. Після трьох років зустрічей Валентин нарешті зробив пропозицію коханій Марині. Та щоночі Валентина просто вимотували жахіття, у яких загиблі батьки кликали його із собою, – ще б пак, важко прокидатися кожного дня з думкою, що сьогодні помре.

Хлопця настільки замучили ці кошмари, що він вирішив звернутися по допомогу до екстрасенса. І ось що розповіла отетерілому Валентинові ясновидиця: «В усіх нещастях родини, і в твоїх зокрема, винен твій прадід. Ох, і ловеласом він був. Усіх дівок у селі, в якому він жив тоді, коли одружився із твоєю прабабкою, перепробував. З однією вдовичкою так твій прадід закрутив, що вже вона приміряла весільну фату. Та баламут покрутив-покрутив та й повернувся до прабабки твоєї. А вдовичка настільки зажурилася, що пішла до відьми сільської, теличку їй привела та й попросила, аби відьма начаклувала біду на весь рід ваш, аби усі чоловіки з твоєї родини зраджували своїм жінкам.

Твій прадід-любитель жіночок погано «закінчив». До відьминого чаклунства він гуляв, а після нього взагалі мов сказився. І твоя прабабка не витримала. Напоїла якось його та в сарай заманила. Там після любощів на сіні заснув він, а вона підпалила сарай та двері підперла. Так і згорів перелюбник. Та залишив після себе сина-красеня, діда твого.

Той теж, коли одружився, ні однієї спідниці молодиці в селі не пропускав. Твоя бабця вже й трави, що чоловічу силу зменшують, варила йому і кричала, і плакала, і молила, і погрожувала, що покине і піде з сином – батьком твоїм, до іншого чоловіка. Нічого не допомагало. Дід твій гуляв, але кожної ночі падав перед жінкою на коліна та просив вибачення. Бабка одного дня теж не витримала. Побачила, як дід потягнув у ліс її ж подружку, взяла сокиру та й зарубала обох. А потім закопала та й забула дорогу до того місця. Шукали їх усім селом, але так і не знайшли.

А твій батько виріс, одружився з мамою й почав гроші для сім’ї заробляти: далекобійником їздив у довготривалі рейси. Грошенята у вашій родині водилися, та щастя не було. Одного разу твоя мама вирішила прибрати в автомобілі і ледь розум не втратила, коли у бардачку знайшла десяток фотографій, на яких були зображені якісь незнайомі дівчата, а підписи на фото свідчили самі за себе: «Любчику, повертайся скоріше», «Любчику, ти найкращий», «Твоя навіки киця». Твоя мама геть очманіла від ревнощів. Відтак вирішила відомстити у дуже невідповідний момент. Впросила твого тата поїхати в місто на базар, а дорогою вчинила скандал, звинувачуючи його у постійних зрадах. Поки твої батьки сварилися не на жарт, на дорогу вискочила вантажівка, і твій батько, не побачивши її вчасно через сварку, просто влетів у неї. Так і потрапили твої батьки разом на той світ.

А чого почали тебе уві сні кликати – бо ти одружуватися надумав. Знають покійні, що довго ти не зможеш зберігати вірність дружині. А Марина твоя ще та гаряча дівка. Не подарує тобі подружніх зрад. Закляття відьми тільки тоді втратить силу, коли до церкви будеш кожної неділі ходити та у Бога просити народження доньки, а не сина. Тоді ваш рід припинить існування, на доньку закляття відьми не перекинеться. Зможеш, як захочеш, до старості зі своєю Мариною дожити, внуків побачити. Думай, вирішуй».

З того часу Валентина можна було побачити кожної неділі у сільській церковці. Вже й донька народилася, а потім ще одна, і ще, а чоловік усе ходив до церкви та просив у Бога прощення за усіх своїх предків розпусних. Так і дожив до старості. А батьки покійні йому одразу після того, як дочка народилася, снитися перестали.

Ірина Белоцька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему