Поради

А ви б продали свою душу дияволу?

А ви б продали свою душу дияволу?

Трапилася ця містична історія із молодою парою. Олені та Олександрові тоді було по 17 років.

Якось вирішили провести своє дозвілля за переглядом фільму. Інтернету тоді ще не було, і серед дисків підлітки знайшли один – «6 демонів Емілі Роуз». Фільм їх вразив неймовірно, і на прогулянці у парку вони його весь час обговорювали.

Певно, обговоренням фільму і закінчилася б їхня історія, якби Олена раптом не поцікавилася, чи продав би Сашко душу дияволові за гарне життя в багатстві і розкоші. На що він відповів, що він матеріальний чоловік і, швидше за все, погодився б!

Олена була обурена цією відповіддю і намагалася його переконати, наводячи йому багато аргументів. Сама ж наголосила, що ніколи б не віддала свою душу, навіть незважаючи на те, що молоді люди мріяли одружитися і зробити гарне весілля, на яке мали б прийти усі їхні численні друзі, проте не мали достатньо коштів. Та і їхні родини переживали не найкращі часи, тож закохані гостро потребували грошей.

Олена та Олександр посварилися і закрили цю тему. Жили вони тоді ще окремо з батьками, хлопець провів Олену додому і сам теж поїхав спати. Вдома дівчина після пережитої сварки швидко заснула, але вночі прокинулася від страшного смороду. Її страшенно нудило від незрозумілого запаху, і вона ледь встигла добігти до туалету. Довго не могла опанувати себе, погано почувалась, голова боліла і крутилась, адже продовжувало щось жахливо смердіти у всій квартирі.

З горем навпіл змордована Олена змогла заснути. Вранці прокинулася і передусім подивилася на настінний годинник, але він зупинився о 3:00. І годинник, який стояв на тумбочці, теж показував третю годину ночі.

Дівчину це неймовірно налякало, адже і вся ніч теж була дивна. Вона вирішили розповісти усе мамі і вже відчинила двері кімнати, аби йти на кухню, як помітила, що її натільний хрестик зник. Вона завзято почала його шукати і знайшла під ліжком, але він був пошкодженим. Олена злякалася не на жарт і зателефонувала коханому, який був також наполоханий і розповів дівчині подробиці своєї ночі, яка точнісінько повторювала жахіття Олени. І хрестик його теж був зламаний…

Після цих моторошних подій дівчина намагалася частіше ходити до церкви, вимолювати прощення. Адже знайомий священик розповів їй, що, аби продати душу, необов'язково підписувати якийсь договір на перехресті. Можна просто наполегливо про це мріяти.  І, схоже, Олександру це вдалося…

І зараз дівчина зовсім не в захваті від несподіваної удачі чоловіка, який час від часу знаходить на вулиці гроші, отримав дуже прибуткову роботу, а кошти на пишне весілля він виграв у лотерею. Молодята змогли купити квартиру, машину, їздять відпочивати. Однак Олена розуміє, що за все доведеться платити і мінливе багатство у цьому житті абсолютно не варте вічного пекла…

Ірина Белоцька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали