Поради

Ознаки брудної квартири, на які гості звернуть увагу

Ознаки брудної квартири, на які гості звернуть увагу

Коли ми кличемо гостей, то завжди намагаємося привести квартиру в доглянутий вигляд. Однак далеко не завжди це вдається, ми звикаємо до виду квартири і не звертаємо уваги на деякі речі.

Ось декілька неочевидних ознак брудної оселі.

Вимикачі і поверхні шаф

Зазвичай при збиранні ми миємо підлогу і витираємо пил, а про вимикачі і поверхні шаф забуваємо. Але поверхні, яких ми торкаємося протягом дня, теж мають властивість забруднюватися. Ймовірно, ви помічали жирні темні плями на дверцятах кухонної шафи або холодильника і посірілий вид вимикача. З цим точно варто розібратися.

Магнітики і статуетки

Магніти на холодильнику, пам’ятні статуетки на полицях і навіть книги можуть в один день перетворитися в мотлох. Це відбувається поступово, часто людина навіть не встигає помітити трансформації. Тому варто вивчити стелажі, підвіконня і столи, саме там зазвичай зберігаються дорогі серцю, але далеко не завжди потрібні речі.

Брудний одяг

Сучасне життя насичене справами, тому до прання не завжди доходять руки. Якщо ємність для зберігання брудної білизни не має кришки, її доведеться випрати. Інакше білизна виявиться на очах у гостей, а це не найприємніше видовище.

Вікна та скло

Так, взимку брудні вікна нікого не здивують. При цьому іноді їх все одно варто мити, хоча б раз на рік. Ви здивуєтеся, як зміниться вигляд з вікна і кількість світла в кімнаті після генерального прибирання. Сюди ж відносяться дзеркала, особливо у ванній.

Туалет

У цю кімнату гості зайдуть обов'язково, тому варто подбати про те, щоб у вбиральні смачно пахло, а кахель був білим. Досить замочити туалет на кілька хвилин в миючому засобі і він набуде зовсім іншого вигляду!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: квартира, цікаво знати, Поради
В тему

Останні матеріали