Поради

Продукти, на яких не можна економити

Продукти, на яких не можна економити

Якщо вибирати в магазинах продукти зі знижкою, можна непогано заощадити. Однак на покупку деякої їжі краще не скупитися. Адже від її якості може залежати здоров'я людини.

Ось що це за продукти.

Ковбаса

Чим дешевша ковбаса, тим менше в ній м'яса. У деяких продуктах його може не бути в складі зовсім. А замість цього - свиняча шкірка, хрящі і соя, а ще барвники та консерванти. Тому перед покупкою ковбаси потрібно обов'язково вивчити її маркування.

Сир

Натуральний сир не купиш за низькою ціною, якщо виробник дбає про якість продукту. Для його виробництва використовується дуже багато молока, а ще сіль, закваска і сичужний фермент, які самі по собі коштують недешево. В хорошому продукті міститься білок, фосфор і кальцій. У дешевому їх не буде. У такі сири зазвичай додають рослинні жири і крохмаль. Через це в них збільшується кількість вуглеводів. Те ж саме стосується сиру.

Оливкова олія

Якісна оливкова олія не може коштувати стільки ж, скільки соняшникова. Технології її виготовлення досить складні і вимагають ресурсів. Якщо оливкова олія підозріло дешева, швидше за все, в ній містяться якісь добавки. Наприклад, недобросовісні виробники можуть розбавити її рапсовою олією. У такому випадку від неї не буде ніякої користі, а значить - гроші на вітер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: продукти, гроші, Поради
В тему