Поради

Чому небезпечно віддавати свої старі речі іншим людям

Чому небезпечно віддавати свої старі речі іншим людям

Багато людей віддають свої речі нужденним або передають всередині сім'ї від старшого молодшому. Деякі подруги обмінюються своїм одягом, якщо він став їм непотрібен, але існують певні правила, згідно з якими потрібно приймати і віддавати речі.

Все це відбувається через те, що кожна людина має свою енергетику, яку передає речам, які часто носить. Ви можете віддати негатив або навпаки - свою позитивну енергію іншому, йдеться у статті Алевтини Кузнецової.

Між молодшими і старшими

Молодші брати і сестри часто доношують речі за старшими, бо у батьків не завжди вистачає коштів, щоб забезпечити всіх дітей новим одягом. Однак, якщо старша дитина не стала успішною і не «процвітає» в навчанні, не варто передавати її речі молодшій.

Справа в тому, що між братами і сестрами існує особливий зв'язок, тому одяг може повести молодшу дитину по стопах старшої. Якщо ви не хочете, щоб малюк повторив долю брата або сестри, варто віддати речі на благодійність.

Між знайомими

Якщо ви передаєте речі знайомим, то потрібно переконатися, що ви вище за них за статусом, фінансово більш забезпечені і маєте гарне здоров'я. Тільки в такому випадку варто передавати одяг людям.

Ні в якому разі не можна передавати речі тяжкохворих людей, інакше можна накликати хворобу на здорову людину.

Речі для важливого випадку

У жодному разі не можна віддавати одяг, який ви купували для особливого випадку - випускного, весілля або будь-якого іншого свята. Справа в тому, що багато подій у вашому житті визначають його.

Якщо в одязі ви щось відзначали і відчували позитивні емоції, то його віддавати не можна. Людина, якій ви її віддасте, може забрати вашу позитивну енергетику і внести корективи в вашу долю.

Взуття

Стопи – важлива частина тіла, в якій зосереджена енергія шляху, тому віддавати людям взуття потрібно теж дуже акуратно. Щоб людина не повторила вашу долю і не забрала ваше щастя, потрібно витягнути з взуття устілки і шнурки. Ці частини енергетично важливі, тому, якщо ви не будете ними більше користуватися, найкраще їх спалити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, благодійність
В тему