Поради

Кохав одразу двох

Кохав одразу двох

Кілька років Ярослав жив одночасно із двома жінками. Одна – законна, інша – коханка. Проте час розплати настав. Дружина таки дізналася про чоловікову  любов на стороні.

Ярослав був успішним підприємцем, дуже привабливим, мало яка дівчина могла відмовити йому. Міняв партнерок часто, аж поки не зустрів ту, яка видалася йому обраницею долі. Красива і самовпевнена блондинка Ірина навчалася на факультеті економіки, йшла на червоний диплом, самостійно забезпечувала себе фінансово. Молодий чоловік відчув нездоланне прагнення завоювати її серце. І таки домігся свого. Через півроку Ірина погодилася на його пропозицію одружитися. Ярославу на той момент було 28 років. Ірині – 25. А проте через півроку спільного життя хвиля пристрасті почала помаленьку згасати. А Ярославу хотілося нових вражень. Усі без винятку його одружені товариші мали коханок. У їхньому чоловічому колі наявність коханки вважалася ознакою справжнього чоловіка. Але не хотів він кривдити свою Іру, бо мав таки почуття ніжності до неї, відчував відповідальність.

Минуло два роки подружнього життя. Якось в улюбленому барі Ярослав звернув увагу на нову офіціантку, симпатичну дівчину із довгим чорним волоссям. Вона принесла замовлення і недвозначно посміхнулася чоловікові. Ярослав вловив у цій посмішці своєрідний натяк. Час від часу підкликав кралю до свого столика. Легкий флірт зробив свою справу – Ярослав попросив у дівчини номер телефону і вже наступного дня запросив її на зустріч. Із першого ж побачення нове знайомство переросло у близькість. Він думав, що на цьому усе й закінчиться. Але вродлива брюнетка Настя не виходила йому з голови. Відкинувши сумніви, вирішив, що життя дається лише раз, та й знову зателефонував Насті.

Стосунки із Настею виявилися більш близькими, аніж думав Ярослав. Таким щасливим почувався він у її обіймах! А Іра? Знав, що любить її, і відчував, що закохується і в іншу. Настя почала леліяти бажання, щоб Ярослав покинув дружину заради неї. Любовний трикутник існував довго. Аж якось законна дружина влаштувала за чоловіком стеження. А коли побачила, як Ярослав цілує й обіймає іншу, на мить остовпіла. Потім рвонула до машини Ярослава, в яку мостилася Настя. «То це так ти працюєш!» – почала кричати. Ярослав сторопів. Ірина, маючи гарячий характер, кинулася на суперницю, вчепившись у її чорне волосся. Та почала відбиватися. Блондинка і брюнетка влаштували справжню сутичку просто серед вулиці. Ошелешений Ярослав метався між ними, нарешті якось втиснувся у їхню бійку. Роз’єднав цупкі жіночі пальці, ще й сам отримав чимало стусанів. «Вибирай, або я, або вона», – так сказали йому і дружина, і коханка. Ярослав і сам відчував, що потрібно визначатися, але думка про те, щоб залишити когось із двох своїх любих жінок видавалася йому нестерпною. Робив усе можливе, аби відтягнути момент розриву. Жінці сказав, що кинув коханку. Коханці – що потрібно ще трохи почекати. Сам же робив усе для того, щоб бути і з однією, і з другою. Більш утаємничено і не так часто зустрічався він із Настею. Дружині вигадував більш об’єктивні пояснення своєї відсутності у дні зустрічей із коханкою.

Якось, повернувшись додому, Ярослав побачив, що його дружина… пакує речі.

– Я йду від тебе, – злісно сказала Іра. – Чи ти думаєш, що я нічого не знаю?! Досить робити із мене дурепу!

Як не намагався переконати дружину, та не бажала нічого чути. Зібрала речі і вискочила з дому, гримнувши дверима.

«Мабуть, рано чи пізно так мало статися», – думав Ярослав, їдучи до Насті. Хотів порадувати її, сказати, що тепер вони будуть разом.

Але на звістку Настя зреагувала зовсім не так, як він уявляв.

«Надто довго ти збирався, – відказала Настя. – А поки намагався обрати з-поміж нас, яка краща, у мене з’явився інший».

Обидві жінки покинули Ярослава майже одночасно. Засмучений, він повернувся до спорожнілої квартири. «Маєш тобі, – криво посміхнувся. – Оце й погнався за двома зайцями…»

Ольга Бойчук

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему