Поради

Квартира плавала в окропі через потопельника

Квартира плавала в окропі через потопельника

Все почалося після того, як, пішовши з друзями на відпочинок, втопився Оленин чоловік.

Це стало великим горем як для жінки, так і її 4-річної доньки Софійки. А через місяць в будинку почали відбуватися дивні речі. Вночі у ванній без причин бігла вода! Найперше, що подумали, — проблеми із сантехнікою, але майстер, якого Олена викликала, сказав, що все в нормі. Відтак пояснити причину він не зміг, тож порадив на ніч перекривати воду, щоб не затопити сусідів.

Жінка так і робила, але все даремно — вода продовжувала литися, як божевільна. Але це ще не все. Софійка почала розказувати мамі, що, коли вона купається у ванній, то чує тата (Олена їй сказала, що тато далеко поїхав працювати, але він нас дуже любить. Не хотіла травмувати дочку в такому дитячому віці). Тато їй щось говорив, але Софійка не розуміла, оскільки ніби пошепки наспівував. Спочатку дівчинка не надавала цьому значення, навіть підспівувала щось безглузде, але одного разу вибігла з ванної кімнати з криками: «Відчепися від мене, тато, відчепися! Твої пісні мені не подобаються!» У дівчинки був переляк, вона закрилася в собі. 

Місяць тому Софійка повернулася з садка дуже веселою. Мама запитала дівчинку, що сталося. Від почутої відповіді в жінки волосся піднялося дибки. Донька розповіла, що у вбиральні, в садочку, коли вона мила руки, почула голос тата, тепер він не наспівував, а сказав, що скоро приїде побачитися з нею. Олена в паніці відвезла Софійку до своїх батьків і сама переїхала туди на деякий час. Все було спокійно. Жінка  вже подумала, що всього-на-всього лише накрутила себе і все буде добре, почала збиратися додому. Але Софійка влаштувала справжню істерику,  не хотіла їхати і замкнулася у ванній.

Олена простояла беззвучно біля ванної кімнати, як раптом  почула звук води... Вона вже не бігла маленьким струменем, а просто лилася водоспадом з крана. Олена закричала:

— Доню, відчини! Мама тебе врятує! Мама поруч!

Софійка у відповідь крізь сльози кричала, що не може відчинити, оскільки тато не дозволяє. Раптом жінка почула, що щось металеве вдарилося об плитку. Це був кран. Його просто зірвало від напору води. Дочка закричала — полився окріп! Олена потім згадувала, що ніби якесь диво і допомогло їй, і вона виламала ці чортові двері і витягла Софійку.

Потім забігла перекривати воду, але не встигла. Вода ринула з усіх кранів, що були в будинку: у ванній, на кухні, навіть з унітазу струменіла вода. У паніці Олена виштовхала доньку на сходовий майданчик і сказала їй бігти до сусідки на перший поверх, щоб та викликала МНС. Софійка так і зробила. Налякана жінка замкнула двері і чекала незрозуміло чого.

— Коли ти від нас відстанеш? Що тобі потрібно? Ми не винні у твоїй загибелі, Сергійко! Покинь нас, благаю! — з горя прокричала жінка.

Вода почала литися через щілину у вхідних дверях. Сусіди збіглися і кричали, щоб Олена будь-якою ціною вимкнула воду, бо їх вже почало топити, але жінка не могла увійти в квартиру, адже там все плавало в окропі, і там був він... її покійний чоловік! Жінка відчувала його присутність! Але хіба сусідам поясниш?!

Тоді  жінка  почула голос доньки:

— Мамо, мамо, вставай! Тато, відійди, відчепися! Ти нас лякаєш! Припини, будь ласка! Іди! Я не хочу з тобою співати! Відчепись від нас, прошу!

На цьому все скінчилось. Вода перестала литись. Приїхали МНСники, допомогли розібратися з потопом, який чоловік влаштував.

Згодом Олена останні гроші віддала на ремонт сусідам, продала стару квартиру і поїхала з дочкою жити в село. До води вони і дотепер близько не підходять, але зараз у них все спокійно.

Ірина Белоцька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему