Поради

Секстинг: що не можна робити при інтимній переписці

Секстинг: що не можна робити при інтимній переписці

Секстинг – це різновид сексуальних комунікацій, який прийшов на зміну сексу по телефону. Ще в 2011 році Оксфордський словник вніс «секстинг» в список слів, які відображають дух часу.

А в епоху пандемії і тотальних локдаунів вміння вести листування такого характеру – важливий і майже незамінний скіл. Ось поради експертів про те, що можна і не можна робити під час секстингу.

Відразу познач рамки

Якщо ти розумієш, що не готова ділитися інтимними фотографіями, то потрібно відразу повідомити про це партнеру. Пам'ятай, секстинг - не тільки нюдси, під це визначення потрапляє відправка будь-яких повідомлень сексуального характеру. А якщо ти раптом розумієш, що в тебе взагалі немає настрою для занять віртуальним сексом, то слід відмовитися. В цьому нічого такого немає, твій комфорт набагато важливіше.

Попереджай про інтимні фотографії

В жодному разі не скидай нюдси без попередження. Уяви, яка незручна ситуація вийде, якщо ти відправиш фото своєму хлопцеві, а він відкриє його при своїй мамі. Сексологи рекомендують домовитися з партнером про кодове слово або просто уточнювати, що відкрити потрібно, коли він буде один.

Уникай секстингу з малознайомими людьми

Багато психологів-сексологів не рекомендують займатися секстингом з незнайомою людиною, бо це може бути небезпечно. Люди можуть запросто порушити конфіденційність і злити твої фотографії або відео в мережу. Завжди пам'ятай про це, коли ведеш інтимне листування.

Ніколи не займайся цим на роботі

Секстинг і робота - речі несумісні (навіть якщо ти на дистанційці). Завжди є шанс, що щось вийде з-під контролю і про твої заняття в робочий час дізнається бос. Розуміємо, що багато хто живе за правилом «чим більше ризику, тим солодша іриска», але все ж піддавати свою кар'єру на небезпеку заради цього не варто.

Уникай фотографій з обличчям

Навіть якщо ти довіряєш людині, експерти не радять відправляти інтимні фотографії, на яких видно твоє обличчя і все, що може тебе ідентифікувати (татуювання, родимки). Адже ти ніколи не знаєш, в яких стосунках будеш з людиною через місяць. Твій співрозмовник може запросто злити твої інтимні фото в мережу або відправити своїм друзям. А якщо обличчя на фото не буде видно, то довести, що це ти, буде складніше.

Не зберігай переписку

Щоб убезпечити себе, експерти радять видаляти листування відразу після того, як ви закінчили. Це банальна повага до твого співрозмовника. Попроси і його зробити те ж саме.

Не вживай алкоголь

Згодні, алкоголь допомагає розслабитися і стати більш розкутим. Але якщо ти збираєшся почати інтимне листування, радимо відмовитися від спиртного. Справа в тому, що після парочки коктейлів ти можеш відправити такі повідомлення і фото, про які пошкодуєш на ранок. Пам'ятай, з Інтернетом краще не жартувати! Все, що виявилося в Мережі, назавжди там залишається.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, інтернет, Поради
В тему