Поради

Відьма ледь не забрала дитину

Відьма ледь не забрала дитину

Ця страшна історія сталася з Тетяною,  коли  їй було 13 років

На канікулах, як зазвичай, вона поїхала в село до бабусі. В автобусі було багато дачників. Серед них дівчинка побачила дивну жінку років сорока. Вона сиділа окремо від усіх. Подивившись їй в очі, Тетяні стало не по собі. Одяг на жінці був подертий, чорне волосся геть заплутане, а на руках були пухирі і бородавки. Вона довго оглядала дівчину і щось шепотіла. Тож не дочекавшись своєї зупинки, Тетяна вийшла на наступній.

Пробиралася вона крізь гіллястий ліс, і раптом почулися несамовиті крики. Тетянин  страх не можна було передати словами: одна, в темному лісі, а тут ще й той вереск. З-за кущів вона нарешті побачила бабусин дім.

Тетяна розповіла бабусі, що бачила дивну жінку в автобусі. Бабуся відповіла: «Напевно, немісцева».

Вранці дівчина пішла гуляти з подругою Женею, яка розповіла про один покинутий будинок, і вони вирішили подивитися на нього. Будинок справді був дивним. А коли відчинилися двері, Тетяна з жахом побачила ту саму жінку. Її ноги самі понесли дівчину від химерного будинку та його жахливої господині.

Дорогою дівчата зустріли сусідку. Вона сказала, що не варто з'являтися цій жінці на очі. Як виявилося, всі жителі села обходять цей будинок стороною. Вірили, що в ньому живе відьма.

Колись у відьми народилася донька. Діти боялися гратися з нею. Відьмина донька часто йшла в ліс. Ніхто не знав, що вона там робила. А одного разу пішла і більше не повернулася. Її тіло знайшли біля старого дуба, а люди після цього  часто чули її голос. Особливо голос був чутний, коли хтось помирав чи траплялася біда.

Посеред ночі Тетяна прокинулася від холоду. Підійшовши до вікна, їй стало страшно. Вона точно пам'ятала, що вікно було зачинене. І раптом почула, як кричить її бабуся.  Вранці приїхала мама Тетяни. Бабуся розповіла про випадок вночі: «Я почула голос. Прокинулася і побачила, як відьма повільно підходила до кімнаті нашої Тетяни. Я з останніх сил крикнула: «Не віддам».

Одразу після цієї страшної ночі Тетяну забрали додому, а згодом трапилася біда: через тиждень померла бабуся. В її кімнаті знайшли чорний пучок волосся. Це було волосся відьми…

Ірина Белоцька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему