Поради

Страшний подарунок маминої подруги

Страшний подарунок маминої подруги

Ольга з Дариною дружили ще зі школи і були дуже близькі. У дівчат було багато спільних інтересів, від хобі до хлопчиків. Якщо закохувалася одна, то інша автоматично починала обожнювати цього хлопця.

Через це виникали конфлікти, але потім подруги швидко мирилися і якось само собою все забувалося. І коли в черговий раз їм сподобався один і той же юнак, звали його Коля, вони сильно посварилися, на щастя, до бійки не дійшло. Але коли Ольга повідомила Дарині, що виходить заміж за Колю, подружка перемінилася, ніби вся обм'якла, обличчя зблідло, а очі блищали злістю.

Весілля відгуляли добре, всім було весело, крім Даші. Час минав, з'явилася на світ Світланка. Справи йшли вгору, бізнес Миколи процвітав, родина купила нову велику квартиру.

Одного літнього дня Ольга вирішила відвідати подругу, і Світланка пішла за нею. У гостях було добре: смачні салати, напої та багато іншого. Коли вони вже збиралися йти, до Світланки підійшла з дивною посмішкою Дарина: «Візьми. Це лялька щастя». Дівчинка з радістю взяла подарунок, і мама з донькою пішли додому.

Коли прийшли в квартиру, у Світланки розболілася голова, піднялася висока температура. Мама бігала з кутка в куток, не знаходячи собі місця, а до ранку було ще далеко. А донька, наковтавшись таблеток, ледь-ледь заснула разом з новою лялькою. Вранці дівчинці  викликали швидку, відвезли в лікарню. Та вона ніяк не могла вилікуватися.

Якось  під час прибирання Ольга натрапила на ляльку, яку подарувала її доньці Даша. Лялька була схожа на саморобну, причому непогано зроблену іграшку. І тут жінку наче струмом пройняло — все збіглося. Тільки-но ця лялька з'явилася, захворіла Світланка, і, як кажуть, все пішло шкереберть. Ольга, не будучи скептиком, розпатрала ляльку і знайшла пір'я, голки, землю і ще якесь сміття.

Не зволікаючи, вона викинула іграшку в смітник на вулиці і підпалила. Лялька довго горіла, але все-таки їй прийшов кінець. Після цього Світланка почала швидко одужувати і незабаром її виписали з лікарні.

Коли дівчинка підросла, мама їй все розповіла. І Світлана зробила для себе важливий висновок: навіть близький друг може встромити ніж у спину.

Ірина Белоцька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему