Поради

Кращі пози, які допоможуть досягти оргазму (18+)

Кращі пози, які допоможуть досягти оргазму (18+)

Більшості жінок досить складно досягти оргазму під час звичайної пенетрації. Однак існує ряд поз, які збільшують шанси дівчат отримати максимальне задоволення від заняття любов’ю.

Наїзниця

Одна з класичних поз, яку багато хто недооцінює. Коли жінка сідає зверху на чоловіка, обхопивши його ногами і при цьому похитуючись взад-вперед, вона може контролювати темп і глибину проникнення, повністю зосередившись на своїх відчуттях. Крім того, існує багато варіацій цієї пози, за рахунок чого вона ніколи не набридне. І нарешті, в цьому положенні чоловікові набагато легше протриматися довше, оскільки його стимуляція не надто сильна, - це дає час жінці на досягнення оргазму.

Міст

Ця поза потребує від дівчини невеликої фізичної підготовки. Ляжте на спину, зігнувши коліна, а потім відірвіть таз від підлоги. Тим часом партнер повинен встати на коліна обличчям до партнерки. У цій позі можна домогтися максимально глибокого проникнення і, на додачу до цього, жінці буде зручно пестити себе самостійно.

Доггі-стайл

У цій позі обидва партнери стоять на колінах, а чоловік проникає в жінку ззаду. У такому положенні коханці можуть рухатися синхронно, або ж ініціативу може взяти на себе чоловік. Ця поза чудово підходить для жінок, здатних досягти вагінального оргазму. Разом з тим, дівчина також може контролювати кут проникнення, спираючись замість рук на живіт. Доггі-стайл – ідеальна позиція для інтенсивного сексу. Особливо, якщо ви любите використовувати секс-іграшки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, Поради
В тему