11 Липня 2019
Новини

«Модна штучка»: ЗМІ вивідали все про пасербицю Вакарчука (фото)

«Модна штучка»: ЗМІ вивідали все про пасербицю Вакарчука (фото)

Так, Діана закінчила університет в Британії, де навчання коштувало 470 тис. грн у рік.

Днями 44-річний Святослав Вакарчук, лідер партії «Голос», опублікував у себе на сторінці у Facebook рідкісні знімки. На фото його дружина Ляля Фонарьова (досі точно не відомо, чи уклали вони офіційний шлюб) і пасербиця Діана, пише «Страна».

«Сьогодні – День сім’ї в Україні. Якби не моя сім’я, я не став би тим, ким є зараз. Спасибі, мої рідні!» – написав музикант.

Журналісти ж поспішили з’ясувати усе про його прийомну доньку.

Відомо, що Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова разом більш як 20 років. Коли у них закрутився роман, у дівчини вже була дочка від першого шлюбу з відомим перукарем-стилістом Володимиром Тарасюком.

Діані, пасербиці Вакарчука, 14 липня минає 26 років. Як стало відомо журналістам, у Києві вона закінчила гімназію імені Лесі Українки № 117, в яку, до речі, ходив Віталій Луценко, молодший син генпрокурора.

Вищу освіту Діана отримувала в Київському інституті міжнародних відносин (КІМВ) при університеті ім. Т. Г. Шевченка. Здобула диплом спеціаліста з міжнародної інформації.

А в 2016 році Ляля і Святослав відправили її на магістратуру до Великобританії. Тут Діана навчалася два роки в Ноттінгемському університеті (Nottingham Trent University).

Дівчина вибрала спеціальність International Fashion Management (міжнародний менеджмент у сфері моди). Як зазначено на сайті вишу, курс розглядає індустрію моди з міжнародної точки зору і аналізує моделі управління відомих модних брендів, а також концепції підприємницької моди.

Відзначимо, що, судячи із соціальних мереж, падчерка Вакарчука цікавиться дизайном і тенденціями в сфері моди, а також працювала в декількох магазинах одягу.

Відзначимо, що Ноттінгемський університет фігурує в списку 50-ти кращих вузів Великобританії. Крім того, це один з 10-ти найбільших університетів країни.

Навчання на магістратурі для іноземних студентів на факультеті, де навчалася Діана, вартує в рік 14500 фунтів стерлінгів, або близько 470 тис. грн за курсом НБУ на 10.07.2019 року.

Торік Діана отримала диплом магістра.

Відзначимо, що Святослав Вакарчук ретельно приховує особисте життя. Намагається не викладати фото і не поширюватися на ці теми. Цікаво, що і в Діани в соцмережах немає жодного знімка з відомим вітчимом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд, суспільство, Фото
В тему