Поради

10 порад на перше побачення з майбутнім чоловіком

10 порад на перше побачення з майбутнім чоловіком

Як одягнутися, щоб новий знайомий побачив в вас свою майбутню дружину?

Про це розповіла Юлія Ланська, love-коуч, експерт зі створення тривалих відносин.

Правило 1. Кращі речі – перевірені.

Варто пам’ятати, що перше побачення – не місце для експериментів: ви повинні бути впевнені, що виглядаєте ідеально. Немає нічого гіршого, аніж пом’яті речі або одяг, який доводиться постійно поправляти. Аналогічно – з вузьким або новим, а значить, непередбачуваним взуттям. Ідеальний варіант – приміряти образ заздалегідь і трохи в ньому пожити. Так ви відразу помітите слабкі сторони, якщо вони будуть.

Правило 2. Потрібний колір

Перевтілення сірої мишки в переможницю за допомогою неймовірного червоного плаття – голлівудське кліше. У реальному житті краще вибрати одяг пастельних відтінків з невеликим виразним акцентом (ось він якраз може бути корисним).

Або ж використовуйте «правило одного»: виберіть кілька відтінків одного, що найбільш личить вам, кольору, наприклад, чорничного і світло-блакитного, і додайте яскраво-синю деталь. М’які переходи працюють на гармонійний, стійкий образ, який у чоловіків асоціюється з шлюбом.

А поєднання контрастних кольорів, навпаки, створюють непотрібний на побаченні драматизм.

Правило 3. Додайте логіку

Секретний лайфхак стилістів – колірна вертикаль, при якій речі одного кольору і його відтінків повторюються в кількох речах і аксесуарах зверху вниз. Цей прийом не тільки робить образ більш стильним і завершеним, а й візуально вас витягує і стрункішою.

Наприклад, до білого жакета ви одягаєте сережки з перлами і доповнюєте образ білим же взуттям. Взагалі, рими і логіка в образі завжди дуже вражають чоловіка, тому варто звернути увагу на те, щоб, наприклад, клітинка в малюнку сукні логічно перегукувалася з прямокутною формою сумки або оправою окулярів.

Правило 4. Правильна романтика

За цим словом в останнє десятиліття закріпилася стійка низка асоціацій з рожевого кольору, бантів і пишних спідниць. Насправді, правильний настрій можуть передавати і більш делікатні інструменти стилю: лінії і фактури.

Вибирайте тактильно приємні тканини, які ніби м’яко стікають по фігурі. Силует варто вибрати приталений - чоловіки завжди вважають його романтичним та істинно правильним для жінок. Дуже важливо, щоб одяг мав виражену форму, мішкуваті і «мляві» речі для побачення зовсім не підходять.

Правило 5. Жменя «родзинок»

Швидше за все, у вас вже є гарна річ-талісман: старовинна брошка прабабусі або незвичайний шарф, знайдений в крамниці в провулках старого міста в подорожі. Якщо ж ні, то варто її придумати, адже це чудовий привід для створення «родзинки» в образі і цікавої розповіді про річ на зустрічі.

Можливо, в майбутньому, розповідаючи дітям про те, як пройшло ваше перше побачення, він згадає той самий шарф або кулон.

Правило 6. Доречність і поміркованість

Класно звірити свій наряд з чек-лістом, що включає в себе місце зустрічі, її формат (ресторан, театр або картинг), прогноз погоди і сезон, а також стиль життя і характер вашого обранця, адже образ ідеальної жінки у любителя конверсів може кардинально відрізнятися від того, хто вважає за краще туго зашнуровані оксфорди. Взагалі, для важливої зустрічі не підійдуть речі з приставкою «занадто», а помірність – ваш кращий друг при виборі речей у гардеробі.

Правило 7. Менше пристрасті

Одяг краще будь-яких слів вміє спокушати або відштовхувати потенційних партнерів. І, якщо ви хочете залучити чоловіка надовго, то для першого побачення не варто вибирати занадто глибокі вирізи, міні або обтягуючі речі, які не залишають простору для фантазії.

Правило 8. Диявол в деталях

Абсолютно точно те, що чоловіки на першому побаченні дуже уважно «читають» деталі вашого образу, тому варто з детективною точністю підійти до вибору прикрас, сумки і взуття для зустрічі. Важливо, щоб аксесуарів було небагато, але кожна річ говорила про ваш характер і тонкий смак, підтримувала наряд і загальну ідею комплекту.

Якщо вести мову про взуття, то це повинна бути пара, що добре тримає форму, невеликий каблук легко забезпечить м’якість рухів і красиву поставу.

Правило 9. Тренди для побачення

Ви прекрасно орієнтуєтеся в тенденціях і виглядаєте максимально актуально для сезону? Далеко не всі тренди сезону підійдуть для побачення, ось ті, що використовувати не тільки можна, а й треба:

  • топ або блуза з відкритим плечем;
  • дрібні квіти в принті і рукави-ліхтарики;
  • ажурне мереживо і речі зі шкіри;
  • образ сексі-вчительки;
  • градієнти і м’яке розмивання кольору;
  • аксесуари та прикраси з перламутру, а також перловий блиск в фактурах тканин речей.

Правило 10. Beauty-ліст

Минають роки, форми і кольору стрілок змінюються, в моду то входять пухкі блискучі губи, то повертаються матові і темні, але макіяж для побачень тримається особняком, а заправляють ним легкість і природність. Важливо не виглядати «нафарбованою»: тон максимально непомітний, шкіра повинна виглядати доглянутою і зволоженою, а всі кольори макіяжу наближені до природних.

Не забудьте, що в зоні уваги обранця і ваші нігті: краще вибрати покриття натурального тону або прозорий лак.

Які ж речі краще залишити вдома?

  • наш улюблений затишний oversize чоловіки переважно недолюблюють і вважають неохайним і некрасивим;
  • м’які об’ємні светри і вільні сорочки;
  • супермодні зараз костюми з брюками або шортами і прямі піджаки наче з чоловічого плеча, речі з «сильним» виразним плечем;
  • «Домашнє» і зручне: піжами, нехай навіть кашемірові треники або світшоти з вишивкою, сукні-комбінації, надіті без пари зверху, залишаються вдома;
  • речі спортивного стилю;
  • неон, тваринний принт, психоделічний малюнок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, Модні тренди, мода, стосунки
В тему