Поради

Ангел приходить на поміч

Ангел приходить на поміч

Багато років тому, коли англійці Хенні Толдорф було три роки, її батько зробив дивну фотографію. На знімку чітко видно фігуру ангела, який літає над дівчинкою і простягає до неї руки.

— Батько мені потім розповідав, що, коли фотографував, не бачив нічого незвичайного. Ангел з’явився тоді, коли плівку проявляли, — згадує Хенні. — Ніхто у сім’ї не сумнівався, що він з’явився, аби врятувати мене. Я помирала, а через якийсь час після того, як батько сфотографував мене, лихоманка минула — і мені стало краще.

Фотографія помираючої дівчинки й ангела була зроблена восени 1919 року в дитячій кімнаті Толдорфів у Чикаго. Хенні застудилася, у неї раптом розвинулося сильне запалення легенів. Лікар робив усе, що було в його силах, але стан дівчинки погіршувався. Врешті-решт він покликав батьків Хенні і сказав, що не може допомогти.

— Лікар сказав батькові, що я напевне помру, — розповідає Хенні. — Мене сильно лихоманило, дихання було переривчастим, а пульс — слабким. Він сказав, що мені залишилося жити дві-три години. Батько не міг отямитися від горя. Тоді він вирішив зробити фотографію останніх годин мого життя… Просто на пам’ять. Він казав, що благав Господа врятувати мене.

Варто було батькові Хенні натиснути на кнопку затворного механізму, як дівчинка попросила пити. Із цього моменту вона швидко почала одужувати і вже через кілька днів піднялася з ліжка.

— Коли батько проявив плівку, то був вражений: на тій останній фотографії побачив крилату фігуру. Немає жодних сумнівів у тому, що це був ангел співчуття, який з’явився молитвами татуся і врятував мене. Я зберігаю це фото досі, — каже Хенні, якій нещодавно виповнилося 78 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему