Поради

Фігурки на весільний торт

Фігурки на весільний торт

Весільний торт – не просто десерт, а справжній витвір кулінарного мистецтва. Фігурки, що увінчують його вершину, роблять кулінарний виріб несхожим ні на які інші.

 

У вигляді нареченого і нареченої

Традиційний варіант – це класичні реалістичні мініатюри у вигляді фігурок нареченого і нареченої у весільному вбранні. Їх зображають по-різному: тримаються за руки, цілуються, танцюють. Один з варіантів –персоналізовані міні-фігури, що мають схожість з винуватцями свята.

 

Реалістичні фігурки на весільний торт

Досить часто фігурки являють собою штучні образи: наречена в білому платті тримає нареченого на руках або, приміром, виловлює його вудкою. Це можуть бути і комічні фігурки, стилізовані під мультиплікаційні образи. Уявіть собі прикольну парочку, яка зручно розмістилася на краю торта, звісивши з нього свої марципанові або порцелянові ніжки.

 

Фігурки птахів і тварин

Також сучасні весільні торти прикрашають фігурками птахів і тварин. Особливо романтично виглядають білі лебеді. Для прикраси тортів використовуються також квіти, листя, фрукти і ягоди; об'ємні букви, ініціали нареченого і нареченої; палаци, вежі, будиночки, альтанки; машини, літаки, телефони.

 

При виборі фігурок необхідно звертати увагу на деякі нюанси. Наприклад, прикрашаючи весільний торт живими квітами, потрібно враховувати те, що вони не поєднуються з деякими видами кремів. Важливим моментом при виборі фігурок є їх розмір, вони повинні бути пропорційні розмірам торта, щоб виглядати гармонійно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему