Поради

Робимо весілля яскравим

Робимо весілля яскравим

Все-таки, як нам усім пощастило, що ми живемо в той час, коли можна реалізувати найбожевільніші ідеї. Особливо приємно це усвідомлювати, коли починається підготовка до весілля. Є багато способів урізноманітнити свято, за допомогою яких ваше весілля стане незабутнім.

 

Лазерне шоу

Пам'ятаєте, як ще кілька років тому лазерне шоу було дивиною? Зараз влаштувати його стало можливим і на весіллі. Підійде для цього будь-яке приміщення. Хочете шоу на вулиці – будь ласка! Це теж можливо. Головне, щоб навколо було темно. Якщо говорити про тематику шоу і музику в ньому, то тут ваша фантазія може бути безмежна. Все залежить від самої пари. Хтось любить спокійну романтичну мелодію, комусь Вєрка Сердючка до душі. Зараз дуже багато замовлень-сюрпризів, коли нареченому чи нареченій анімаційне лазерне шоу дарується в подарунок. Вражає, звичайно, дуже. Іноді й молодята роблять подарунок для гостей.

У лазерному шоу є тільки один мінус – дуже важко його передати на фото і відео. Порівняти можна з феєрверком, тільки в шоу можна відтворити саме свою історію, власні думки, силуети, дати. Думаю, тому виходить так ефектно і чуттєво.

Для того, щоб замовити лазерне шоу собі на весілля, до професіоналів варто звертатися за місяць до дати, оскільки анімаційний ролик промальовується вручну. Кожен ролик – love story окремої пари. Крім того, додатковий час потрібно і для виїзду фахівців на місце для уточнення всіх нюансів: місця розташування екрана, кількості дим-машин і, звичайно, умов затемнення залу.

Можна організувати і просто променеве шоу протягом всього весілля, зокрема під час першого танцю молодят.

 

Світлове шоу

Якщо лазерне шоу вам не до душі, а неоновими вогнями прикрасити весілля дуже хочеться, то можна звернутися до артистів, що влаштовують світлове шоу. Божевільні трюки у виконанні «неонових» людей і навіть гумористичні номери з їх участю здивують багатьох.

 

Салют з тропічних метеликів

Зачаровують своєю екзотичною красою і тропічні метелики, які спочатку поміщаються в подарункову коробку. У певний момент її відкривають і звідти вилітає тропічна краса. Протягом всього заходу метелики переміщаються по залу, пурхаючи навколо джерел світла, квітів, людей в яскравому одязі, справляючи незабутнє враження на гостей. Після закінчення свята метеликів можна зібрати і віднести додому. Звичайно, у всіх метеликів різний темперамент, тому для салюту відбирають найшвидших. Для невеликого приміщення буде достатньо придбати 10-15 тропічних красунь. А для більшого залу – не менше 50. Не економте на цій природній красі: чим більше метеликів – тим красивіший салют.

 

Шоу гігантських мильних бульбашок

Хто не любить мильні бульбашки? Улюблена забава дітей доступна тепер і дорослим в superbig форматі. Ви можете опинитися всередині гігантської мильної бульбашки. Казка, та й годі!

Зазвичай в шоу задіяні два артисти. Завершити дійство, яке триває в середньому 30 хвилин, можна салютом із сотень мильних бульбашок. Якщо у цій забаві вас бентежить те, що розчин може залишити сліди на одязі – не переживайте, він зроблений з високоякісних матеріалів і сертифікований.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему