Поради

Оригінальні весільні торти

Оригінальні весільні торти

Тортсимвол свята і натхнення. А весільний торт у категорії святкових займає особливе місце, будучи кульмінацією цього чудового свята.

 

Торт може бути справжнім дивом, витвором мистецтва, якщо він майстерно декорований вмілим дизайнером з урахуванням ваших побажань і відповідає стилю весілля.

Сьогодні весільний декор надає такі широкі можливості для створення солодкого дива, що два однакові торти зробити просто неможливо. Яким тортом вам би хотілося прикрасити своє свято?

 

Класичний торт з квітковим декором

Такий торт можна оформити по-різному – прикрасити квітковими букетами з цукру і крему, різноманітними тематичними орнаментами, вибрати різні кольори.

Класичний торт може бути одношаровим, двошаровим, багатошаровим, дуже гарно виглядають торти з фігурками з марципану, шоколаду і т. п.

 

Багатоярусний торт

Торти в два або кілька ярусів виглядають дуже незвично і привабливо, його частини можуть розташовуватися на спеціальних підставках. Весільний декор у вигляді їстівних стрічок, мережива і квітів прикрасить поверхи торта. Багатоярусний торт виглядає особливо святково, займаючи почесне місце серед інших страв.

Торт на підставці виглядає дуже урочисто.

Ідея створення торта може бути також натхненна красою нареченої, її сукні, весільного букета, прикрас і реалізуватися в ярусах торта, його начинці і солодких фігурках. З цукрової мастики можна виготовити чудовий букет для прикраси торта з витонченими гілочками, листям і квітами.

Весільний торт може відмінно поєднуватися з образом нареченої.

Добре, якщо крім краси, творець торта подбає також про те, щоб десерт після рясного застілля був легким, а не тільки смачним. Головна складова легкого торта – бісквіт. Різновидів бісквіта чимало: цитрусовий, маковий, кавовий, кокосовий, шоколадний. Сметанний крем з фруктовими наповнювачами, шоколадом або згущеним молоком буде відмінною начинкою.

Оригінальні весільні торти можуть мати найбільш незвичайний дизайн – це може бути торт у формі безлюдного острова, де ніхто не заважає щастю молодят, казковий замок. На дизайн торта може вплинути і місце, де ви святкуєте весілля. Ідеально підійде торт у морському стилі, декорований гребенями хвиль, смачними черепашками, перлинами, коралами, рибками.

Верхівку торта часто прикрашають фігурками молодих, іноді в гумористичному виконанні. Багатоярусний весільний торт може складатися з окремих порцій, які не потрібно розрізати ножем.

Якщо у вас весілля під відкритим небом – торт можна оздобити елементами природи: ягодами, квітами, фруктами. Для того, щоб торт був смачним і сподобався всім, кожен його ярус можна приготувати з різних складових, серед яких будь-який гість знайде те, що йому до смаку.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему