Поради

Фотокабіна: маленьке диво на вашому весіллі

Фотокабіна: маленьке диво на вашому весіллі

На превеликий жаль, не кожне весілля можна назвати цікавим. Не всі пари дбають про розваги гостей і ретельно продумують сценарій. Ви ж не хочете, щоб це все стосувалося вашого свята? А ліками від нудьги може стати мобільна фотобудка.

 

Фотокабіна на весіллі стає однією з наймодніших і затребуваних розваг. Це відмінний спосіб розважити гостей, адже фотобудка – це не місце для сорому. Там жартують, цілуються, дуріють. А ще це хороший спосіб зробити презент гостям – кожен піде з весілля з фотографією.

В який же момент весільної церемонії ви зможете використовувати фотокабіну? Припустимо, наречений і наречена ще не повернулися з весільної прогулянки, а гості вже почали нудьгувати в очікуванні весільного столу. Саме в цей момент зробити їх дозвілля не нудним допоможе фотобудка – повірте, час пролетить непомітно, а вам не доведеться поспішати і переживати, що хтось буде вдаватися до смутку.

Ще один момент – перевага фотокабіни перед весільним фотографом. Звичайно, ми не говоримо про якість фотографій і професіоналізм, адже за цими параметрами порівнювати фотобудку і майстра своєї справи просто нерозумно. Але, поміркуйте самі, не факт, що фотограф віддасть вам весь матеріал в найближчий час. Не факт, що на знімках виявляться всі-всі гості. Не факт, що отримані кадри сподобаються кожному запрошеному. Вихід – фотобудка, адже фотографії готові відразу, а значить, у всіх гостей є час для вдалого кадру з вашого весілля. Чим не сувенір для кожного гостя?

Фотокабіни можна встановлювати в будь-який час. Дуже добре вона вписується у фуршет – гості чекають молодих, пригощаються напоями та закусками, із задоволенням фотографуються.

Крім того, на одній фотобудці ваша фантазія може не зупинятися. Адже навколо такого пристрою можна створити ціле шоу. Наприклад, можна помістити поряд з фотобудкою книгу побажань для молодят, яка так часто залишається без уваги гостей. Після вдалого кадру вашим кращим друзям і близьким точно захочеться сказати пару-трійку слів вашій родині – найкраще їх побажання збереже папір, точніше – красива книга, яку ви точно будете зберігати довгі роки. До речі, в цю книгу гості можуть вклеювати отримані у фотобудці знімки.

Ще одна ідея – використання найрізноманітнішого реквізиту. Капелюхи, накладні вуса, маски – це далеко не повний список предметів, які можна використати у вашій особистій весільній фотостудії. Це підкорить навіть тих, хто не зараховує себе до любителів фотографуватися.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему