Поради

Зимова відеозйомка: робимо красиво

Зимова відеозйомка: робимо красиво

Якщо ви вирішили гуляти весілля у розпал зими, то підготовка до урочистої події потребуватиме певних зусиль. Швидше за все, у вас з'явиться багато питань. Наприклад, як зробити весільну відеозйомку якісною та красивою?

 

Так чи інакше, але зима внесе свої корективи у ваш весільний день. Перебувати на вулиці протягом довгих годин буде непросто, тому варто подбати заздалегідь про деякі аспекти зимової відеозйомки.

Перше – не обов'язково знімати вашу весільну історію виключно на вулиці. Звичайно, зимовий пейзаж прекрасний, але ніхто не заважає вам комбінувати вулицю зі зйомками в приміщенні або зовсім відмовитися від перспективи замерзнути.

 

Друге – в холодну зимову пору ви повинні бути одягнені відповідним чином. Але, погодьтеся, пуховик, накинутий на сукню нареченої, не буде виглядати в кадрі належним чином. Вихід є – хутряна накидка, елегантна шубка, муфта, щільні колготки і чобітки. Зверніть увагу, як ці елементи будуть гармоніювати з вашим вбранням.

 

Третє – пам'ятайте про те, що ідеальна весільна відеозйомка складається не тільки із самого процесу зйомок фільму з вами в головній ролі, а й з якісного монтажу. Відтак довіртеся оператору та уважно прислухайтеся до його порад, вони допоможуть вам зробити вашу зйомку особливою і щирою.

 

Четверте – дотримуйтесь чіткого сценарію, який варто обговорити з вашим відеооператором. Особливо, це стосується тих пар, які хочуть знімати фільм і в приміщенні, і на вулиці. Обговоріть точки маршруту, час для кожної з них та інші деталі.

 

Увага до деталей

Вдала і цікава весільна відеозйомка складається не тільки з майстерності оператора, вашої морозостійкості і красивого вбрання. Незвичайний ролик повинен складатися з деталей, на які буде звертати увагу оператор.

Окремої уваги заслуговує букет нареченої, який взимку має бути зроблений особливим чином. Якщо ви вирішили взяти його на прогулянку для відеозйомки, то ні про які живі квіти не може йти й мови. Тобто, звичайно, може, але навряд чи букет проживе довше півгодини – мороз погубить його. Але зима не є приводом для відмови собі в красі, тому шукайте вихід: букет із сухоцвітів, полімерної глини або, можливо, ялинкових куль і хвойних гілок. Така яскрава деталь буде відмінно виглядати в кадрі.

Зробити зйомку незвичайною може використання особливого реквізиту. Наприклад, молодий чоловік, який грає на гітарі для своєї дружини. Взимку реквізитом можуть стати санки, ковзани і багато іншого. Все це розрядить обстановку, будуть виражені найяскравіші емоції. Відеозйомку можна також урізноманітнити складання сюжету для кліпу. Наприклад, зараз популярні весільні ролики, в яких молодята та їхні гості виконують пісню і танцюють під неї.

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему